Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· serabut
· one direction
· penat oh
· in my world , I'm Madonna
· I love you
· I need to be happy
· Escapism.
· K
· be bad, be good
· guilty is charged.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

I have died waiting for you
Monday, January 23, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.... and well, am actually talking about my WIFI modem =.=

dah dua hari modem internet buat hal. -.-" sakit hati masya-Allah, Allah saje yang tau -.-" susah betul nak bua keje . nak update committee members pasal event, nak update blog , nak check email and etc. cuti nie tak balik. semalam ada latihan teater then rasa malas pulak sebab nak kemas rumah and then buat keje sket. hewhew

hari nie seharian lepak dengan budak QS. dengan Yaya , Boolat , Leen, Usop and Nas. The boyfriend is out of town. Lusa baru balik kot. So yeah . :)


hari tu teater practice so far okay je. improve alot , i guess. nak dijadikan cerita, aku menangis -_- Kak Didie and Kak Rina dah takut sikit :p hehe . biasa lah , setiap teater , mesti nanges punye :B yang penting , sangat suka tengok mata TUAH ^__^ hehe :p anyways, poster dah siap. so semua, mari-mari , jangan malu, jangan segan :DD


datang lah tengok kami semua :DDD


thanks to theater ni jugak, I've improved my professionalism in working. :) Tapi maybe she's okay kot , or she is also, just being professional. Anyways, still , it's a win-win situation. and I don't really feel awkward anymore . Alhamdulillah :) voucher buku RM200 pun dah dpt . Hehe :B the first book that I grabbed was Chicken Soup For The Soul : Extraordinary Teens ♥ Best ! :B and Lawak Kampus compiled from 5 books . beli buku untuk Yol and Mak jugak. HEHE. and the books for my god brother and god sisters. :)




:) 


dari pagi , around two hours lepas tu, sibuk kemas rumah. Yaya kemas dapur while aku kemas bilik and tangga and also front porch. bersih lah jugak. hehe :B aku sempat tangkap gambar kat front porch je. :B nah :D 

BEFORE 


AFTER


hehe , kemas tak? :P 

now tengah sibuk scan laptop sambil buat revision ECO120. :) Aku tidur rumah Leen and Boolat malam nie. Thanks korang :) tadi baru balik dari dinner and then lepak kat TC dengan senior-senior diorang gak. celebrate birthday Usop and Kak Ita :) first time , setelah sekian lama , lepak sampai pukul 2 pagi . pergh 
-__- ni memang balas dendam nie . HAHA !

oh yeah , event aku tinggal dua minggu lagi. sumpah nervous. Brrr. :b Lagi 6K nak kena kumpul. harap-harap ada lah profit. harapkan sponsors je nie semata-mata. kehkehkeh. 

AMIN. :) Allah sentiasa janjikan yang terbaik untuk hambaNYA , bukan? 


Doakan kami ye? :) 


and well, HAPPY CNY to all who are celebrating ! Missing ya Klang peoples ! xx



Assalamualaikum .