Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· hi , sexy
· (╥﹏╥)
· I have died waiting for you
· serabut
· one direction
· penat oh
· in my world , I'm Madonna
· I love you
· I need to be happy
· Escapism.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

mental koyak
Saturday, January 28, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MENTAL DAH KOYAK KENA JAHIT LAH LEPAS NIE. T_T

lagi 6 hari till my big event. sampai sekarang only 40 % done. aku pun tak tau lah nak buat macam mana. dah berusaha. hari isnin sampai rabu memang pack dengan final tasks. harap-harap benda nie jadi. nervous , hari-hari aku nangis. tak tahan pressure. yang lain mental dah memang koyak. aku tak nak give up. takkan nak cancel last minute kan? :3 YA ALLAH, PERMUDAHKANLAH URUSAN HAMBA MU INI. :( adakah ada apa-apa yang aku buat , tak diredhai ? D:

aku pun manusia biasa. maafkan lah aku. masa ni je aku minta. mintak-mintak sangat event ini berjaya , nak nazar , erm - taphe lah. hanya mampu berserah je sekarang. tolong lah, tolong lah. if dapat, bersyukur sangat-sangat. AMIIIIIIN :)

hari isnin, penentu segalanya. aku dah buat sehabis baik. insya-Allah semuanya akan membuahkan hasil jugak. YA ALLAH YA RAHMAN , TOLONG LAH . TOLONG LAH HAMBA MU INI.