Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· 2012
· you are what you are, when people are not looking
· Blessed.
· Stranger with a smile :)
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Obsessively seductive
Monday, January 2, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


tengah selak buku ECO , perasaan bangga tiba-tiba muncul .
AHAHAHAHA dah kenapa tiba-tiba bangga pulak ==
ye lah , bangga dah siapkan semua assignments , and then revision skali 
tak macam orang lain asyik pergi berjimba kan,
hewhew

okay, tipu 
sebenarnya jealous tengok orang lain boleh pegi jenjalan merata tempat masa cuti seminggu
== 
so sekarang tengah menghadap buku ECO , studying the chapters and hints to be done in the tests and quizzes
petang sikit buat meeting agenda untuk meeting on wednesday
then kemas baju untuk pagi esok 
huargh , malas pulak nak pegi kolej 
esok jugak kena siapkan semua urusan surat menyurat 
harap-harap okay D: 

esok nak jumpa encik sani *ehem ehem*
kena bersedia dari segi fizikal dan mental , kehkehkeh
insya-Allah , all will be just fine :) 


*AMIN* 


aku bosan sebenarnya
tadi masa nak balik Kuantan, abah hantarkan pegi terminal
hehe , shukeww kiteww (Y) :D
because I miss Abah too much lately
kesian dia asyik kerja untuk kitaorang 
soon enough
I'll pay them back :') 

BOSAN lagi ==
cadang nak Burgembira dengan Namie malam nie
tapi dia ada hal pulak
esok katanya
hehe :D pun boleh lah

saman hari tuh tak kena bayar lagi T_T 
RM50 je bila di check
mampus aku
hutang bertimbun boleh?
argh T_T 


dan secara tiba-tiba , aku jadi serabut memikirkan pasal 
event | hutang | tests | manusia-manusia di sekeliling aku 

malas lah nak pikir
tido lagi bagus


AHAHAHAHAHA, kbai