Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· penat oh
· in my world , I'm Madonna
· I love you
· I need to be happy
· Escapism.
· K
· be bad, be good
· guilty is charged.
·
· geram


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

one direction
Tuesday, January 17, 2012 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


lega lepas solat sebentar tadi. alhamdulillah , semua assignments so far dah pun siap. nak start revisions untuk final nanti. event particulars so far a-o-kayh. esok nak mula jual tiket. muka aku je lah yang kena approach orang untuk jual tiket. HAHA . tapi yeah, kena tolong budak kelas untuk raise fund . ho yeah :'D

hari ni decide nak balik kelas awal . badan tak berapa nak sihat. semalam pegi hospital pagi-pagi sebab kena semput. D: asma menyerang kembali? D: OH NO ! harap-harap tak lah kan . akan still sibuk sehingga 5 FEBRUARI 2012. event punya pasal . hewhew. taphe lah . all for charity. :')

tadi sembang dengan ayu sebelum reading test mandarin .

cakap pasal keikhlasan diri. sgt terharu dengar cerita dia , so akan definitely ambil ikhtibar.

mulai daripada hari ini, akan mengikhlaskan diri buat apa sahaja. lebih berkat dan mendapat keredhaan Allah :) Insya-Allah. sebenarnya tak larat nak pegi kelas. tapi setakat ni , tak boleh nak ponteng kelas sebab kena sentiasa update pasal event . fund raising event akan dibuat start dari esok. so yeah :D mungkin nak mintak tolong student QS untuk promote fund raising event aku . (Y)

baru lepas makan painkiller. sedap jugak. first time dapat makan ubat dalam bentuk solid . hehe :B sebab maybe saiz dia kecik kot ? kekeke :P dah dua hari baca blog nelly , terliur tengok dia makan tutti frutti tu ha,  so tadi ajak sayang pegi TF lepas dinner. :DD seronok lah dia , semuanya dia yang pilih . haha -_-


perisa strawberry and vanilla ; masam -_-


then sayang teman buat assignment kat taman , sambil makan TF . thank you :') kena buat balik jadual MPP , mengikut spesifikasi yang ditetapkan . then buat checklist utk event. fuh. siap jugak kerja untuk hari ini. esok ada appointment dgn ketua jkr kuantan untuk assignment record. thanks Leya :)) dah withdraw duit sponsor from tok cho and puan hasiah :DD esok bagi ayuni. fuh. harap-harap event berjalan dengan lancar. AMIN.


doakan saya eh semua ? :)