Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Obsessively seductive
· 2012
· you are what you are, when people are not looking
· Blessed.
· Stranger with a smile :)
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

picture perfect
Tuesday, January 3, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




just got back from Burger King heehee :> latest branch in Kuantan, i guess :>
yang penting , not a fan of its delicacies ; burger . HOH, DAGING HANGUS @#$%^ !!
waited for almost 30 minutes for a burnt meat -_- grr , sabaq je lah cheq
nasib baik macam biasa , sang buah hati pengarang jantung , muka berseri-seri bila angguk setuju nak pegi burger king , ceh over :P

sampai di BK, mula-mula duduk luar, tapi makin lama makin kuat angin,
so pegi dalam balik :D
then only dapat revise sekejap ECO esok , chapter COST PRODUCTION
lekat jugak lah formula , AC = AFC + AVC or even TVC = AVC / Q kehkehkeh :P

*Ya Allah, terangkan lah hati hamba Mu ini untuk menjawab ujian esok, AMIN* :')

dah siap kemas barang untuk kelas esok, esok jumpa Ayuni waktu pagi , then jumpa Encik Sani untuk settlekan proposal and surat :) then 1230 masuk test, after test , masuk Mandarin , then off I go back home heee :D harap-harap esok dah boleh settle, tak larat dah nak settlekan hal surat HEWHEW

duit sewa rumah and streamyx dah settle . now nak settlekan hutang-hutang lain pulak
haih, boleh botak kepala aku pikir pasal duit ouh

anyways, dapat hadiah birthday daripada Nadia
this polka dots formal wear
simple AND nice :DDD


Thank you Nadia ! :D 



nak cakap jugak , yang alhamdulillah , untuk tahun 2012 ini , solat bertambah khusyuk
harap-harap berterusan
shall treat everyone with good intention as well
insya-Allah :)



I shall end this post with hope that this week will be good to moi , no harm done to moi or anyone else
:)



Assalamuaikum :)