Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· one direction
· penat oh
· in my world , I'm Madonna
· I love you
· I need to be happy
· Escapism.
· K
· be bad, be good
· guilty is charged.
·


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

serabut
Thursday, January 19, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
haha , adehhh serabut lah , SERABUT . memikirkan hal event yang tak putus-putus datang macam tsunami. ARPA? aku penat. ayu penat. semua penat. yang betul-betul buat keje memang penat.

kawan-kawan, minta maaf . saya gagal utk jadi PM yang baik T_T

ada lagi dua minggu sebelum event. DUP DAP DUP DAP hati aku kenangkan pasal semua benda nie. and minta maaf ayu sebab dah torture you mentally sampai sakit-sakit semua , just because of this event. you've been really helpful. the rest of the class, thank you as well , sbb sanggup tolong. nampaknya cuti nie, aku settlekan hal-hal report lah kan. Hewhew

nak dijadikan cerita, risau pasal certain ppl yang tak dengar cerita dah lama . ohmai , takut apa-apa jadi. ATAU dia malas bila nampak nombor aku naik kat screen hp dia . ( MAYBE not ) overpositivity lah kan. Hehe. :> tapi risau jugak , sebab attendance sgt mengecewakan , and aku takut aku dah buat dia terasa.

 sorry , fa D:


DOAKAN KEJAYAAN KAMI YEA? :)


neways , hari nie okay2 je. disebabkan takdek masa nak relaks , maybe aku akan buat everything masa cuti. akan busy dengan practice teater . ho yeah :D harap-harap ada masa untuk study . heehee :b hari nie lepak dengan tira and mia :) hee . okay lah. then almost a week lepak dengan budak QS . hehe , Miss(s) diorang friendly oh :DD



okay . nak kemas beg untuk full rehearsal esok. wish me luck :>