Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Blessed.
· Stranger with a smile :)
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

you are what you are, when people are not looking
Sunday, January 1, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


do you tweet? because i do. 


and blog post ini hanya ingin menyatakan rasa loser aku bila mention aku di twitter tidak berbalas. HEWHEW. ye lah , nak tweet dengan orang famous kan ? memang tak lah -_- HAHA kelakar pulak aku rasa tetiba. tak boleh salahkan orang yang kita mention tu jugak , sebab bagi aku , ada dua possibilities je perkara ini berlaku : 

1) tak perasan mention kita sebab nak reply mentions orang lain
2) memang ignore kita 

haha , tu je lah yang aku fikir. biasanya , aku fikir yang nombor dua lah . tapi bila fikirkan balik, maybe ada betul jugak diorang tak reply mention kita , sebab busy kot. huwaaa , losernya rasa diri ini hikhok hikhok 
-_- takpe lah , tak boleh salahkan orang lain. sabar itu separuh dari iman. if nanti orang femes reply, then boleh lah letak kat blog , macam Nelly :P jealous mak , Nadhirah , singer Tear Us Apart, RT mention dia heeeeee :D 


okay, itu sahaja. saja nak buat blog post ala-ala drama giteww. eh, drama ke ? :p



my twitter : @atika_sikun :) 



Cheers.