Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· rainbows of love ~
· Well,
· lovelove
· end.
· Hijab and Fashion.
· Sesuatu Yang Tertinggal
· OPERA
· seminggu
· ahaks
· larger than words


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

#901
Tuesday, February 21, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hello everyone ;)

Before I start ,

[photo removed]

credit goes to Adi :)

Photo taken during the Clash of The Band . Didn't enjoy it very much because sayang is not feeling well. Went home early that night. These two girls are my favourite hu ha hu ha kawans . Piqa , the one next to me and Pupu , the specky. Pika and I always bully Pupu kat kelas. hekhekhek 

sayang korang :') 



ANYWAYS, 

another post for today. sebenarnya post sebelum ni dah delay lama , tapi letak jugak lah kan hehe :P  first , this is officially my 901st blog post. i first blogged in 2008 and never stop till today. WAHAHAHAH :B super proud :P 

... how Mak and Abah wish I will study just like i blogged. kehkehkeh duibuqi :P

so today , I had BMD151 final writing test and -____________________________- is all i can say. Semua orang tengok semua orang balik. Like we're clueless. dah la pinyin pun tak hafal, memang "bogel" lah semua huruf pinyin tuh, ahahaha duibuqi mr lee :P tapi seriously, mandarin sgt lah susah -_-" harap-harap listening test nanti boleh cover everything , fuhh -_- alhamdulillah , minggu depan ialah minggu ke terakhir. common test untuk BMD151, COM165 and OMT290 lepas tuh abes hehe :p

Nak dijadikan cerita , satu hari lepak dengan Pupu and Justin and Pika sekali . ntah kenapa macam orang tak betul dah -__- lepas tu orang depan Pupu pulak ayik tengok-tengok , aku dah buat muka pelik kot -_- bengong pupu buat aku tertanya-tanya sampai hafal mandarin pun tak jalan , cis ! -___-

Justin dah gelak-gelak depan aku. kehkehkeh bunyik dia ketawa , apa lah . nasib baik you comel Justin ahahah kbye :P lepas tu , Pika bagitau dia suka baca blog aku. ceh, stalker. maseh maseh :p seronok ye jadi random ? erkk ?

hari ni nak dijadikan cerita , aku tak pakai perfume pegi kolej. pergh , rasa agak serabut , tapi cool je . muka dah berpeluh , tapi cool lagi. lepas test mandarin , terus rasa nak -_____- dengan penuh kesabaran tunggu dalam bas. sampai then berdesup masuk rumah ke bilik , andddd ...

....... mandi XD


hari ini agak produktif memandangkan banyak masa terluang. tapi , masih tertanya-tanya tentang MPP. pencalonan baru and all . ada internal miscommunication sikit last time, so yeah. tunggu jawapan dari President. Kalau macam ni lah kan, next sem malas nak pegang apa-apa jawatan . Heh -_-

so, tadi lepak dengan maddy and wanie dalam kereta . ahahaha . serious best. aku dengan muka busuk dengan diorang ahahaha , anyways glad i got everything out. :')) love you both ! :*

My relationship with Yusof is getting stronger by days. Hitting the mighty SEVENTH MONTH on the 29th. :) Ya Allah, berkatilah hubungan kami ini. Amin :) Pray for us , will ya? :D


A lot has been happening throughout the semester . and suddenly , BAM ! it is reaching the end -_- Jadual final exam dah keluar. cuakkk cuaakkkk cuaaakkkk =_= semester ni dua paper je, PERMUDAHKANLAH SEGALANYA , YA ALLAH. Amin :') Harap-harap no repeat papers *prays hard* :')


Malam sebenarnya masih muda. but I'll off now . Dinner !



P/S : changed my blog background. hewhew :3 comel tak ? :p