Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Hijab and Fashion.
· Sesuatu Yang Tertinggal
· OPERA
· seminggu
· ahaks
· larger than words
· mental koyak
· hi , sexy
· (╥﹏╥)
· I have died waiting for you


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

end.
Sunday, February 12, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




hari ini agak produktif kot. siapkan assignment semua , and then download movie semua . meow :3 *tetiba jadi kucing pehal ntah* -_-" AHAHAHA then kemaskan beg, esok kena pegi kolej awal. walaupun lately nie, Malasnya YA AMPUN -_-" nak pegi kelas tu malasnya -_-" penat buat keje orang lain weh -_-" tapi takpe , ikhlaskan diri lah kan :) lagi SIKIT je nak siap manual report untuk event. yeahhhh :D 

wish me luck , people. 

esok pagi nak jumpa en sani terus. harap-harap dia ada. then nak pegi settlekan hal-hal manual report untuk event. Final presentation untuk BEL. this week and next week ada tests and final quizzes. FUH ehehehe :p right now , dah siap pack barang-barang untuk esok. Nervous plak , takut kena reject kan :p kehkeh :p  tapi insya-Allah , all will be just fine. 

Doakan saya ye ? =)

semalam bukak blog nelly,  dengar lagu baru Yuna . ah , I'm in loveeeeeeee ♥ apa lagi , terus download bagai kan? eheheh :D selamat bermonolog dalaman sejak dari tadi. aih , hidup ini susah dan kadang kala tidak menyenangkan , bukan? 

aku rindukan family aku. serious rindu. :( nak balik , tapi masa tak mengizinkan . huhu. duit pulak asyik diperlukan. sorry mak , kakak tak tau nak buat macam mana. selalu susahkan mak and abah . :* 


okay lah . cukup bermadah untuk malam ini. sayang tak sihat , therefore shall look after him. loves :)