Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· always happened
· Embrace that faith
· muchness
· common sense.
· Boo ,
· Pleasure
· not too late
· pissed
· #901
· rainbows of love ~


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

from right to left
Wednesday, February 29, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


rainbows that sparkles

so, everything is practically done and done. Kinda brain-fried for the past two days. Had lesser sleeping time indeed. COM165, OMT167 , OMT200 (y) Alhamdulillah sangat-sangat. Carry mark pun dah dapat. Kena brush lagi untuk ECO120. Insya-Allah , akan perform untuk semester ini. AMIN ;D

COM165 dapat markah highest. Alhamdulillah :) Pagi tadi pun dah jawab test dia. okay je kot :D Then the rest of the day was so sleepy and blurry indeed. -__- lepak dengan ramai orang, got high all of sudden and then did nothing. Lol.

hari ini agak memenatkan sebenarnya. cari orang untuk choral speaking , nasib baik budak sem 2 willingly nak join . hehe :D then terserempak dengan si A , wah wah , cunning smile ay? -_-

I don't like you looking at me liddat btw.

but i like the fact that you describe me as ' senyuman manis'

bak msg dalam handphone pupu ,

' ... tak nak lah. nanti senyuman manis duduk sebelah i :D '

WAIT !

is that supposingly to be a compliment or ?


demnnn.


apa-apa je lah.  haha :PP


lepak jugak dengan si Harris. tak habis-habis buli aku -_- screwed up common test OMT200. kinda lah. my hope is just not to repeat this subject anymore ;__; then lepak-lepak dengan Pupu and Anje. hehe :b seronok seronok dua ronok tiga ronok kot . erk kbai

rasa agak lega bila common test dah habis. tapi still serabut pasal MPP. like seriously man , cepat lah habis. tak tahan sebenarnya. the urge to escape is building up. please ... help ...

lolx. :D

before i forget, the picture above was taken at the last class with cik ma. OMT255. will be taking it next semester. hehe , can't wait :D gonna miss my girls once the final paper ended. will ended everything a day later than them :( so yeah

hari nie memang tak buat anything produktif sebenarnya. kepala dah sakit, berdenyut-denyut -__- nak prepare untuk choral speaking and then later for theater. rasanya maybe nak immitate Soleh . haha , inspiring kot. HEH :B

kesian malam ni aku macam takdek mood. lama kot nganga depan laptop tak buat apa-apa. sampai sakit mata. sedar-sedar jarum dah pukul 12. malas nak keluar punya pasal, duduk dalam bilik, har har har :'D then Nelly tegur , macam nak tak nak je layan kan? maap :PP kurang kesihatan lah. (^___^)

minggu ni memang agak tak cukup rehat. nak top up rehat weekend nie. :)) maybe planning nak keluar dengan adi before final. tapi tengok lah macam mana. hehe :b

and last, but not least ,


my new desktop wallpaper nyiahahaha :L 



oh well. off to bed now.



kbai.