Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· common sense.
· Boo ,
· Pleasure
· not too late
· pissed
· #901
· rainbows of love ~
· Well,
· lovelove
· end.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

muchness
Monday, February 27, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

love at almost everything.

Aku pelik . Hmm , sejak kebelakangan ini, ada sahaja komen yang membuatkan aku terpinga-pinga. takut pun ada. Haha. Opah , Mak , Uncle , Auntie and kemungkinan besar hampir semua relatives aku pesan benda yang sama.

' jangan malukan keluarga ye '

' be a good girl there '

' study hard '

as far as I am concern, tak pernah diorang se-concern ini. tsk tsk , ada baik nya jugak diorang pesan kat aku macam tu , takdek lah aku mengilai bersosial kan? hehe :b neways , aku rasa sekarang aku lebih matang. tak mudah melenting macam dulu. next phase, dunia pekerjaan pulak. cepat je masa berlalu.

tapi kan, kenapa sekarang , aku rasa takut sangat nak berdepan dengan saudara mara aku? adakah sebab aku tidak selesa dengan diorang ? adakah? -____-" entah lah. haha. dan aku rasa aku dah kurang comel u___u sense of muchness pun dah kurang.

ergh.

esok test OMT167. tadi message en karim malam-malam buta, asking him about the test. tapi kan , i almost ended my 'thank you' text with a 'goodnight' . nasib baik sedar, kalo tak menyesal je? ahaha *awkward* :b

by the way, my WiFi connection is pissing me off. rasa geram sebab internet macam siputtttttt .

ergh.

might as well I took back my broadband package. huh. maybe because I stayed upstairs , so that's why , perhaps? but then the bill is also giving me a total headache. haih. which made me realized with my overdue debts. erk. cepat lah dapat banyak duit, senang nak langsaikan semua hutang -____-"


haha. okay, batuk dah start menggila. need medications and then rest.