Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· pissed
· #901
· rainbows of love ~
· Well,
· lovelove
· end.
· Hijab and Fashion.
· Sesuatu Yang Tertinggal
· OPERA
· seminggu


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

not too late
Wednesday, February 22, 2012 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


this is Fadh .

and photo was taken by Ras , during the night of the Clash Of The Band :)


hari ini kelas satu je ; OMT290 . en sani bagitau apa yang akan masuk masa common test next week. then pagi tadi ada kelas en karim. sama juak. dia bgtau apa masuk masa common test next week. oh , by the way , I'm tad lost today . blur all of sudden , blank on the next. -____________-" batuk pulak makin teruk , mak aih , takkan lah berjangkit , demnnn , sakit tekak tau tak ! the weather ! the weather !


argh ! -___-"


lepas tu , relatives aku semua tetiba baik semacam .__. suspicious , aku pun jadi takut nak tegur diorang ke hape ._. serious .__. macam kena stalk pun ada , ye lah , feeling artis sket HAHAHA okeh , semenjak dua menjak ni kan , asyik terserempak dgn ultimate douchebag tu . entah kenapa semenjak kes aku dgn seniors aku ( yang memang nampak sgt takdek kena mengenakan dengan dia ) aku jadi sangat lah insecure .___. tapi yang pasti , aku rasa nak lempang-lempang je muka kau tau tak ! -_- yang pastinya dia bf , pengarang jantung hati junior aku neh. tak sampai hati pulak lah kan nak maki bf dia dpn dia. ye lah  ye lah ye lahhhh ye lahhhhh ... okay ,dah blank -____-



anyways , since tadik jugak ada Graded Test 2 , aku jadi blank jugak -__- sebab 'tersungkur' untuk kali ini. CIS ! kena score untuk next graded test , and also common test next week . hee heee heeee :b insya-Allah, this semester is going to be just fine. Need to focus more on OMT167 and ECO120 je . :')


Ya Allah , permudahkan lah perjalanan hamba Mu ini.

esok kelas start 3:30 petang. Lama tu beb -_- mungkin aku datang tengah hari kot, since takdek benda nak dibuat dah kan :PP kena msg sayang, cakap nak pegi kolej in the afternoon :) Alhamdulillah , since ada sayang ni, takdek susah-susah cari transport , takdek susah-susah nak cari orang nak mengadu , pergi kat dia sudah :B

yang paling best , dia rajin layan kerenah aku yang kadang-kadang bukannya betul pun :PP

Leffchyu , boo :PP

and yes, I am head over heels for him and I often pray for the best for him and for the both of us. for instance, he is now looking for a full time job . and at the same time, I'm helping him too. Insya-Allah he is going to try for a few other places . good luck sayang :*

tadi pegi dinner yang sangat lah simple , dapat makan nasi lemak depan SPV. used to be my favourite bila duduk kat hostel dulu :'D then lepas bungkus nasi lemak tu , pegi terminal dulu sebab takut takdek tiket ;___; so yeah . alhamdulillah , tiket malam ade , tapi pukul 1030 malam . amekaw , tapi takpe lah , sempat lagi kot nak balik rumah kemas apa yang patut hehe :b

then after that, pegi Wafi , makan kat sana. :) oh oh , lupa nak bagitau , madam sue kata inang kena banyak touch up t___t oke oke , will make her proud :3 balik rumah esok , settlekan hal sikit yang mak suruh. spend time dgn family , tangkap banyak-banyak gambar dgn opah hehe :b then nak study sket untuk common test week.

harap-harap boleh lah kan ;)

sekarang dah pukul 11 malam , mata tak rabak pulak kan. esok nak bangun lambat wiggle wiggle :DD nak minum ubat batuk lepas ni, batuk makin teruk -_-


okay lah , jap lagi kalo rasa nak update , akan update lah kannnnn



hehe , kbye . assalamualaikum :)