Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· seminggu
· ahaks
· larger than words
· mental koyak
· hi , sexy
· (╥﹏╥)
· I have died waiting for you
· serabut
· one direction
· penat oh


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

OPERA
Sunday, February 12, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
sorry, makin lama makin berkarat blog ni. update pun macam seminggu sekali je kan? haih . terlampau banyak benda tak settle lagi. serabut aku -_- tapi alhamdulillah , preview teater OPERA berlangsung dua hari lepas dapat sambutan daripada semua orang. FULL HOUSE . bersyukur sangat-sangat. :) tapi agak stress , sebab tak dapat lagi feel sebagai inang T_T i don't want to disappoint my friends D: nonetheless , thank you to those who came and watched us performing OPERA. Now , nak tunjuk korang a lil bit of the photos taken by Encik Kas Mara of PictureHOUSE Studio :)



gambar photoshoot by Encik Kas Mara :) 


tapi seriously , rindukan Tun Teja when I see her.  I don't know why. Macam ada perasaan yang tak dapat di ungkapkan bila tengok gambar dia. :') Tun Teja , patik senantiasa rindukan kehadiran Tun Teja :') Alhamdulillah , show hari tu takdek masalah, insya-Allah akan buat preview di UiTM Shah Alam. :) SM OPERA , Kak Didie banyak drill aku untuk dapatkan that epic face expression :'D insya-Allah , post-mortem nanti , dah boleh buat kot. YA ALLAH , TOLONG LAH HAMBA MU INI :')



Ini Tun Teja ( Kak Aimi ) 

From the preview , ramai gila orang minat Tun Teja . very graceful and beautiful they say. Alhamdulillah , act:ing Kak Aimi menjadi. Grats :)


Ini Hang Tuah ( Shazwan ) :P

Ada kawan aku minat tengok dia. Ye lah , Hang Tuah kan macho :P AHAHAHA , 
comel je Shazwan ni -_-" 



Ni , Inang Xian ( Kak Tini ) 

Inang kepada Puteri Hang Li Po :)) 




and lastly .....




MY OWN MANDARIN LECTURER ! 

Mr. Lee ! :DD 

Serious dia comel bila berlakon. lain sangat bila mengajar. garang ehehehe -_-" 



tu je lah kot. gambar Sultan and Hang Li Po takdek lagi, so yeah :) Hopefully this teater will be successful and will made Prosenium proud when we do the preview at Beijing in April. AMIN :) HEEE 







Labels: