Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· #901
· rainbows of love ~
· Well,
· lovelove
· end.
· Hijab and Fashion.
· Sesuatu Yang Tertinggal
· OPERA
· seminggu
· ahaks


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

pissed
Wednesday, February 22, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
kisah semalam .....



fak yu MPK. i just got back from dinner with sayang. and we kena saman -____-"

nasib baik ada cash , kalo tak (?)

haih , kekejaman MPK terserlah di situ. apekah ? -___- cari pasal , dah lah tengah sengkek -___- haih. rosak je mood malam tu nak keluar makan nasi lemak peberet hehe -_- jumpa fateen kat spv. rindu :3 heee

Kesian sayang terkejut kena saman. first time kena saman in his twenty-three years of existence :p haha oh well. there is always a first time for everything kan? :p

by the way, lusa aku akan pulang ke Klang . setelah 3 bulan tak balik -____________- baru lah lega rasa di hati ni since event da habis. :)) tup tup , ada post-mortem meeting untuk preview theater hari tu. sorry  miss sue, i couldn't make it :')



Segala keserabutan semalam dah hilang.



produksi teater OPERA yang akan ke Beijing nanti , Insya-Allah :) 


dengan budak SR113 yang handle preview hari tu :)


kbye.