Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Well,
· lovelove
· end.
· Hijab and Fashion.
· Sesuatu Yang Tertinggal
· OPERA
· seminggu
· ahaks
· larger than words
· mental koyak


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

rainbows of love ~
Tuesday, February 21, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Semalam bermulanya (kemungkinan) minggu yang menyesakkan hidup jika tidak kerana aku dah submit manual report event dan submit assignment mandarin muehehhehehe :P gambar sebelah nie masa kelas mandarin , Mr Lee tengah sembang-sembang pasal apa ntah , kitaorg syok tangkap ambar kat belakang. suka sangat gambar ni , cewahhh :P

Alhamdulillah, minggu bermula dengan baik. Baru submit assignment BEL ; the last assignments for this semester. *ba-dum-tss* :P HEHE sangat happy.  :))

Semalam kena "torture" dengan  Harris and Nadia. Ahahah, kelakar pulak bila bercerita pasal kawan kitaorang yang sorang ni. Makin lama , peraasaan sayang tukar jadi menyampah -_-" taphe lah, aku ikhlaskan diri jugak berkawan dengan engkau , walaupun hati tak berapa nak rela.

Usai bersembang semalam , terkejut , jam dah pukul 1 pagi. dengan aku terbatuk lah , muntah lah, , harris tu mula lah usap-usap muka dia , muka ngantuk / penat / tak cukup tido masing-masing , and also dengan si nadia and her orange juices.

It was a good night . We talked about so many things . Sangat lah kelakar bila teringat masing-masing punya rupa semua hingusan masa sem 1 kehkehkeh aku dengan tudung satu style tak berubah langsung -__-

tengah sembang-sembang , dengar lah cerita , ada orang tak puas hati lagi dengan aku. HAIHHHH apa lah nasib aku , suka sangat tolong orang, sampai orang pijak kepala aku -___- taphe lah , nak buat macam mana kan ? ahahahah -_-"


susah nak puaskan hati orang sebenarnya kan? Hmm.