Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· ahaks
· larger than words
· mental koyak
· hi , sexy
· (╥﹏╥)
· I have died waiting for you
· serabut
· one direction
· penat oh
· in my world , I'm Madonna


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

seminggu
Monday, February 6, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dah tak update blog. rasa sedih , tarikh post tak berganjak dari 29 Januari ha AHAHA :B sorry readers :) been super busy these days . anyways , baru lepas event. Alhamdulillah , everything okay , i guess. Nervous untuk post-mortem nanti. hewhew .

btw , i've changed my blog layout . simple and more girlish. aha :P



#1 : seminggu ni macam-macam benda dah berlaku , tak larat rasanya nak cerita semua , tapi well, ada baik dan buruk perkara yang dah berlaku . aku pun tak tau macam mana nak tegur , sebab aku takdek lah rapat mana dengan diorang , and still , aku sentiasa doakan yang terbaik untuk diorang. =)

#2 : jumpa kawan-kawan , abang syafiq datang kolej. rasa nak melompat je tengok dia. ehehehe :> kitaorang sembang sekejap sebab abang syafiq ada kerja nak dibuat dengan miss dilla. :) then yang amek degree sume cuti sem , nak jumpa ! nak jumpa ! :'D

#3 : had an amazing time during the camp. photos will be uploaded soon. tunggu namie bagi semua gambar. excited :D alhamdulillah everything went well, walaupun ada yang kena comment semua , tapi everything oke oke je. heehee. :>

#4 : setelah beberapa minggu, dapat jugak beli toiletries and face wash.  :)) alhamdulillah . lega sangat-sangat. beli face wash Safi and also dapat jugak beli compact powder Maybelline yang di idamkan muehehehe :B and also , my toothbrush yang dah kembang. :P

#5 :  mak call few days back . thanks mak ! :) homesick actually :( cover suara tak nak nangis dengar suara abah and suara mak :P shhhh , suara yol pun dah lain , wth i feel so old :P HAHAHAHAHA kaknyah kata rumah ageng ( jiran ) terbakar . and honestly , i couldnt recall who on the earth is ageng -_-" hahaha

#6 : now I am available via twitter mobile. excited boleh? ehehehe :b yang penting , semua benda boleh buat now via twitter. tweet biasa-biasa je pun. hee hee :P siapkan assignments and cuci baju yang menimbun ni ha. btw, i met Faizal Hussin at R&R Temerloh semalam. HAPPY !! :) YE LAH , dah lama minat dia , so yeah :P


:)


#7 : today i went to Paparich with akak. it was good :) the food was amazing tho i couldn't understand much what the waiter was talking about. HAHA ! :B had lots of malaysian delicacies . then went for groceries shopping with akak , and after that headed back home. Hari ini buat keje seharian sahaja. :> alhamdulillah , semua kerja dah siap. esok nak study je . common test is just around the corner . wish me luck :) 


that's all for now. assalamualaikum :)