Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· au revoir
· seventh.
· from right to left
· always happened
· Embrace that faith
· muchness
· common sense.
· Boo ,
· Pleasure
· not too late


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Bestpreng in Kuantang
Friday, March 2, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hari ni nak cerita pasal bestpreng aku di Kuantang ni ha . hehe :B first and foremost nak cakap, I am not being choosy , or even selfish regarding this, ye lah, aku kawan dengan semua orang. ramai yang rapat dengan aku, but then the people I'm going to tell you about is the people that matter the most to me. sanggup terjun bangunan untuk diorang . kehkehkeh :b 

so , the first one has to be NURUL NADIA ALI AKHBAR. :) kenal dia since orientasi lagi. nampak kelibat dia kat pendaftaran. masa tu, mak aih , tinggi betul dia tu -_- hehe . then dapat tau dia satu bilik dengan aku , woot woot :D then sejak dari hari tu, jadi sangat lah rapat. :)

Nadia ni, jenis yang very laid back :D tak kisah pun pun selama mana aku tak cakap dengan dia, tapi when she does want to talk, I'll always be there for her :) Kitaorang ada habit iaitu , ada stalking subject. dulu mak aih, galak stalk budak lelaki kolej. bukan nak dijadikan boipreng pungg , tapi , suka tengok lah kan . hehe :PP

tapi sekarang, bila masing-masing dah ada gula hati (^^,) dah slow dah sikit-sikit. hehe :PP tapi si gula hati berdua pun, kadang-kadang join sekaki . aik ? HAHAHAHA nadia's a year older than us , mine is three years older than us. but we love them both a lot anyways :DD

The photo was taken at Dungun, Terengganu ; the first time we went out together OUTSIDE Kuantan. :) I followed her family on the weekend vacation :D 


NNAA :)


The second one is Wan Nur Nellysa binti Wan Halim :) The closest one in my class. Baru je rapat, since last semester. dalam kelas kitaorang satu geng. :DD kalau nak bergosip, wajib IM dia kat fb. or even mention nama dia kat Twitter, or even call lah , senang. :) teman bergosip 24/7. ada masalah pun, cari dia :) 

Rasa rindu oke tak jumpa dia sehari. HAAHAHAHA beb , cepat lah dapat lesen. if you bosan, mari lah kita keluar . meronggeng oke :D hehe . 



WNS :)


oke lah , done updating. simple update hehe :D okbai.