Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· ba ba ba bananaaaaaa
· kau bawa aku ke sana
· photographed , captured by heart ♛ ‏
· Old Times
· kegeraman
· berkat ; barakah
· Bestpreng in Kuantang
· au revoir
· seventh.
· from right to left


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Fiesta Convocation UCSA
Saturday, March 10, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Okay, I have barely updated this blog since Tuesday. was busy with the preparation of PRE-CONVOCATION UCSA which is going to be held tomorrow. Alhamdulillah, the choral speaking went well. :) had fun , walapun ada yang tersasul , sebenarnya banyak gambar dah ditangkap sepanjang minggu ini. tapi aku upload sikit je la eh? nak tgk lagi banyak, pegi Facebook beta :PP

first, ini antara aktiviti yang berlaku hari ini : PETANDINGAN MEMASAK and FUTSAL :D






So, I was supposed to be the Floor Manager untuk Pertandingan Memasak itu, but I passed :PP hehe so, pagi tadi pegi kolej naik kereta Anas ( Thanks Anas ^_^ ) and then terus ke playcourt. surprisingly, Nadia and I were the only girls there. AHAHA, sumpah mcm stalker. feeling parasite kejap kehkehkeh 

untuk pertandingan memasak , Nadh and Intan jadi MC , i must say , tabik kat diorang berdua because they managed to pull it off well. 

now siapa kata budak OM tak boleh jadi MC ha? :PP

untuk pertandingan futsal pulak, pagi-pagi da jumpa Sepet yang busy memanjang, then tengok first game . group Salehin and also erm - the SR seniors kot? semua excited nak menang , aku tolong jaga Salehin punya barang , ye lahh , aku kan kakak yang baik :p 

lepas first game, Salehin datang kat aku, peluh menitik-nitik -_- HAHA , Ya Rabbi , main kejap pun , berpeluh ke main :p Nadia and aku dah sengih-sengih cuci mata tengok the boys yang lalu lalang depan kitaorang :P then aku pegi jumpa Puan Su untuk amek slip final exam . awesome je rasa tgk slip final ucsa HAHA 

balik tu , ingat nak tengok wayang, tapi tak jadi. grrr , then malam kuar dengan sayang , pun tak jadi -_- last last keluar dinner date kat Black Canyon and then met Dayah for the first time :L then balik, then tidoooooo :PP 

Alhamdulillah, it was a good day after all. ( with some frustration , of course ) :P

Back to choral speaking, it was just fine. as I've said earlier. the boys and girls were so supportive despite having not much time to really rehearse :D tangkap banyak gambar buat kenangan . yang pasti , dah rindukan diorang semua t__t Next sem dah last sem , lepas tu, babai UCSA :P

Durin the final practice , I took Aisyah's camera , apa lagi - jadi selca kekeke :P thanks Sya :) 

Here are some of the photos :






Aisyah : tuan punya kamera :P


Ariff : the tallest boy in the group :)



Thivia :)



Salehin : antara anak ikan / adik yang suka dgr aku bebel . apakah? -_-




My babygirls :)




Last one :) 


Sebenarnya banyak gambar lagi , tapi malas nak upload :P hehe the schools who participated were awesome. nganga kejap tengok diorang :p 



haha, dah penat . tata