Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· photographed , captured by heart ♛ ‏
· Old Times
· kegeraman
· berkat ; barakah
· Bestpreng in Kuantang
· au revoir
· seventh.
· from right to left
· always happened
· Embrace that faith


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

kau bawa aku ke sana
Monday, March 5, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ceh , tetiba feeling Ruffedge after baca blog nelly. :PP

hari ini bangun lambat sikit, then tolong Ain and Fatin , my two yayangs to settle their proposal :) then bohsan , melahar kejap dengan justin and ayap. kerlas kau jah, memang kitaorang bertiga melahar je keje masa tu.

tak senonoh betul -_-



adalah cerita , banyak cerita



hari punya cerita pasal si polan kuasa empat belas




tapi yang paling aku terkesima kejap pasal anak tak mengenang budi
ada ke patut panggil mak sendiri , ' ba alif ba ya ' ?
aku istighfar banyak-banyak kodd

memang tak layak hidup kat bumi ni panggil mak sendiri macam tu
punya lah dia penat jaga kau sampai sekarang
macam tu ko balas ?
the f -_-

then si polan lagi satu ni pulak
sedap dia melahar kat anak orang , panggil bangsat
amboi , mulut kau tu memang nak kena pijak ke?
-_-

si polan yang seterusnya
hambek , kaki rembat rupanya
teringat aku masa zaman jahiliah dulu
alhamdulillah, aku pun dah kembali ke jalan yang benar setelah di brain wash D:
sakit otak kodd , *tetiba

lepas tu, boleh pulak feeling feeling cantek
mengaku tu barang , harta engkau kan
-_-"


the next si polan
buat drama air mata -_-
boleh lah berlakon teater nanti hahaha kbai

tidak ku sangka
macam itu engkau semua
erk


manusia oh manusia



korang nie , 'high school drama' sangat tau