Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Fiesta Convocation UCSA
· ba ba ba bananaaaaaa
· kau bawa aku ke sana
· photographed , captured by heart ♛ ‏
· Old Times
· kegeraman
· berkat ; barakah
· Bestpreng in Kuantang
· au revoir
· seventh.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Lullaby
Monday, March 12, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





This is for you both , Farah Syaika and Siti Ayuni ♥ 

I miss you both terribly. Having such a hard time here, luckily aku ada member rapat kat sini . Nelly and Nadia. You both got to meet the two of them one day :)) Insya-Allah, one day aku bawak korang dua orang jumpa minah dua orang ni jugak. Nadia orang Gombak , senang nak jumpa kat mana-mana, Nelly je lah orang jauh. tapi no worries, we'll figured out a way somehow :D


aku tak tau nak cakap apa, ye lah , kita pun bukan jenis yang mushy mushy kan? kehkehkeh :PP can't wait to see you guys soon. loves ♥ 



:)