Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Done
· Faith.
· raining
· envious, hatred
· morning dew :)
· wordless Monday
· Lullaby
· Fiesta Convocation UCSA
· ba ba ba bananaaaaaa
· kau bawa aku ke sana


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Yesterday is dead, tomorrow hasn’t arrived yet.
Thursday, March 15, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



hari ini officially aku menganga kat kolej
ye lah, Plan A : nak pegi kolej, then aku cancel
then Plan B : tak nak pegi kolej arr, bosan , then aku cancel
then Plan C : pukul 5:30 pagi , asha TER-call aku , so then aku tak boleh tido
jadiknyer aku call pak cik syeikh suruh amek aku in 15 minutes , zap zup zap zup aku siap

and ten minutes later, I am in college
you see, sebenarnya aku still mcm sakit hati baca Twitter BLAH BLAH malam semalam
c'mon, dia cakap aku tuduh dia panggil aku RaksasaGigi
dude, i have a printscreen of your wall post to Teletubbies #eh
ahaha , loser #eh eh



okay, jahat nya aku , (⌣́_⌣̀)





okay , back to my awhsome adventure today
i had a study session with encik kamal , one of the economy lecturers
finally understood all the market structures :PP

then jumpa Justin di library
melahar kejap, macam biasa
then balik dengan ira


okay, itu je yang aku buat kat kolej hari ini :P


hari ini sangat sejuk (⌣́_⌣̀)
aku menggigil dalam bus
:P
then balik rumah
and aku bukak almari


then it hit me
aku takdek baju feminine
even baju lengan panjang, ergh
i need to do some shopping soon :p

i cried looking at my wardrobe , tsk tsk

ehem
' sayaaaaaaaaaaaaaang ' ♡ ♡ 
:PP


then i actually slept till almost 6
hee :B
pening lalat -_-

at night, Apy came and gave me my bag
as shown as the photo above
I am a happy girl (⌒.⌒)
and i got a keychain , made by him as well :DD

thanks Apy! (⌒.⌒)



Okay ECO120 is only two days away
honestly, tak tau nak rasa apa
-_-
harap-harap boleh score :)
sekarang dah kembali menunaikan tanggungjawab :)
insya-Allah akan berterusan , AMIN :)

itu sahaja update untuk hari ini
banyak benda yang dah berlaku
and i've lost track -_-
oh well


i love you so much, Muhammad Yusof Bin Fadhil 





Assalamualaikum (⌒.⌒)