Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· kegeraman
· berkat ; barakah
· Bestpreng in Kuantang
· au revoir
· seventh.
· from right to left
· always happened
· Embrace that faith
· muchness
· common sense.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Old Times
Sunday, March 4, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


sayang , kita rindu kat awak lah.

tiba-tiba teringat masa mula-mula masuk shahputra. masa tu aku sorang-sorang je , ye lah, mak and abah dah balik awal-awal lagi, so aku macam #foreveralone kejap dalam audi. hahaha

and the rest was history :D

tadi aku selak-selak notes semua , nak cari notes ECO120 and also notes OMT167 , jumpa balik buku-buku and nota-nota lama masa sem 1 samapai sem 3 , sumpah kelaka . harus tidak meletakkan gambar di sana. mohon tahan gelak. HAHAHA :PP

there were a lot of doodles during maths class , and agama class. :PP ohmai, good old times. tak sangka dah besar gila aku sekarang. takdek lah besar mana , cuba cara nak membawa diri tu dah lain :D

dulu dressing, bapak hodohnya . sekarang mak aku tak percaya itu aku dalam gambar , mak ni -_-

dulu tak dapat nak cakap dengan orang, sekarang pergh berasap aku berdiplomatik dengan orang kekekekeke :PP

dulu tak pandai make up, sekarang bila aku pakai compact powder and lip gloss , adik aku kata aku gila make up , apakah? =__=

dulu diriku ini hitam , sekarang adik aku kompelin cakap aku lagi putih dari dia HAHAHA kbai

bukan aku sorang je, kawan-kawan yang lain pun sama , makin bergaya , muslimah sangat . :) I am happy for them . not to be forgotten my friends in school. :DD Jo Yee yang cantek hehe and the rest as well. Sekarang susah nak menghapdate dengan semua orang dek kerana kebusy-an diri memasing . kehkehkeh


tapi yeah, aku sedar diri ini dah semakin tua.


yang penting , hari tu , aku ada on call dengan seorang sahabat. dan dalam bebelan dia tu , dia pun banyak nasihat aku. aku terdiam kejap dengar dia cakap pasal agama , solat and everything else. alhamdulillah, Allah masih bagi aku peluang untuk berubah :)

sayang pun banyak nasihat aku, jangan tinggal solat semua. and I am trying my level best to be a better Muslim, a better daughter and a better girlfriend and insya-Allah, a wife to Muhammad Yusof Bin Fadhil someday :)


dan itu lah kisahnya setakat ini . kejap lagik update oke


babai