Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Yesterday is dead, tomorrow hasn’t arrived yet.
· Done
· Faith.
· raining
· envious, hatred
· morning dew :)
· wordless Monday
· Lullaby
· Fiesta Convocation UCSA
· ba ba ba bananaaaaaa


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

teehee
Friday, March 16, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


rindu lah, 
hehe ♥ 



today was just blissful. lepas dah beberapa hari tak jumpa sayang, jumpa dia jugak akhirnya . part paling best, bila sayang buat surprise datang rumah ;'D heee , thank you so much sayang ;'D sebenarnya ada a little bit misunderstanding few days back, but insya-Allah once sayang is employed properly, then it will be no problemo ;D

Insya-Allah :)

So, my first paper for this semester's final is approaching, in exactly two more days. pagi tadi pegi kolej sekejap, cadangnya nak study alone , then asyik teringat nasi kukus -__- so, ajak kak yuni, qilah and kak nad pegi Juna Nasi Kukus outside kolej. :D alhamdulillah, kenyang walaupun sakit hati baju berbau D:


then pegi lepak kejap dengan diorang, sebelum balik rumah dengan Yaya and Awin. hihi ;D sejak dua tiga belakang ini, aku dah addicted dengan dramas like Friends and How I Met Your Mother :DD sangat kelakar, wajib tengok untuk hilangkan stress. kehkehkeh after this, nak rembat The Nanny daripada Yaya :D woot woot :P

*can't wait* XD

then tadi lepas surprise visit from sayang, tiba-tiba moto sayang buat hal. kesian sayang have to deal with the workshop and stuff. aku nak ikut, dia tak bagi. :( ish. taphe lah, janji sayang selamat balik rumah. :") so happy to have such a thoughtful boyfriend :*

kejap tadi, pegi pasar dengan budak rumah. dah lama tak pegi pasar ramai-ramai. serious best :D aku beli roti john , perghhhh (-__-) sedap ! perfect ! everything i need, but should have requested more mayo :P hehe. then balik rumah, makan sambil tengok How I Met Your Mother till now :D


Alhamdulillah, sangat gembira hari ini :))


Petang tadi pun jumpa Wan Hairul :) Badan dia nampak sedap oh (-__-) tapi aku rasa badan sayang lagi best hehe :PP of course lah kan? :PP bai ! XD anyways, when I go online nowadays, baca blog nelly and blog ayuni, rasa sangat tenang. and beb, thanks for the ayat-ayat untuk bacaan :) very helpful, indeed.


and well, now aku dah berkecimpung dalam Churp Churp pulak. seronok sangat, tengok amount bertambah from hari ke esok dan seterusnya. :) thank you so much kepada yang tolong like link churp churp itu :D and to those yang betul-betul berminat :) thanks :D sekarang account Churp Churp saya baru ada RM4.20 dan account Nuffnang saya for more than two years already ada only RM2.80. (-__-)



Churp Churp me now :B


Esok, kemungkinan akan keluar ke bandar dengan Wan :D tapi tengok lah macam mana kan, aku pun agak malas. Haha :P last week , tengok The Lorax with sayang . and honestly, it was awhsome :B i love the movie! Completely worth it ! :D everything is just so pwetty and creatively done :D the story line was really good. thought us humans the importance of trees in life :D

and of course, thank you so much sweetheart :)





I guess I should really start studying , now 




Adios, chica ;)