Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Be my prince, and I'll be your princess
· The Hot Troll Deviation
· Sadness gives depth. Happiness gives height
· Social networking sites
· you make me smile ♥
· Love blurs your vision; but after it recedes
· teehee
· Yesterday is dead, tomorrow hasn’t arrived yet.
· Done
· Faith.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Thursday I don't care about you
Friday, March 30, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Hello everyone :)

It has been a while eh? :) HAHA well, a lot has been happening since the last time I've updated my blog :) Bak kata Dora , ada beberapa sebab , kenapa aku tak update blog dalam lebih kurang seminggu nie :

- malas 
- busy 
- not in the mood 
- MALAS , WRITER'S BLOCK haha


so, alhamdulillah , hari selasa hari tu , 27 Mac , aku punya last paper , OMT167. and dudeeee, sebijik dalam common test -____- tapi yang susahnya aku rasa bahagia objektif. erk. tercekik aku nak menjawabnya -_- tapi okay okay je lah paper hari tu. am aiming for an B , at least :) the hari rabu and today,  aku busy dengan hal MPP. mencari calon untuk sesi penamaan MPP yang baru. sakit hati, sakit kaki, sakit jiwa buat semuanya. si A tuduh si B, si B lari, si C bergosip dgn si D , si E banyak assignments lah , ALASAN! puihh D: 

tapi takpe lah. ikhlaskan diri. nak bising, masing-masing dah besar, ada otak kan nak fikir? so yeah. :) alhamdulillah jugak, feedback pun okay. insya-Allah, yang dicalonkan akan dapat jawatan. aiming for him to get the post as the president. Hee hee :b tapi kan, macam teringin nak jadi MPP balik jugak. ermmm. takpe lah. KI nanti, tengok lah. herher :B 





then semalam jugak, aku beli tiket bas nak balik Klang. sayang masuk keje pukul 11, so we went for dinner first :) mak pun baru masukkan duit untuk belik tiket bus dan duit belanja for the weekend. :) dan aku seperti biasa, sebelum balik cuti sem, buat check list of the things I'll be bringing back home :> 


muehehehe c: 

since aku pindah bilik baru neh, rasa tenang sikit. HAHA. then asyik mengantuk je. ye lah, bilik ni tak panas macam master bedroom. start next sem, aku pun kena kemaskan bilik neh. Hee hee. :) Nak habiskan satu sem lagi kat Kuantan. cepat je rasanya. then nak tinggalkan kawan-kawan kat Kuantan ni ha :( Kalau kat KL , kat Selangor, kat Seremban tu boleh tahan lagi kan, tapi yang duduk jauh kat pantai timur tu, mencangak aku nak berjumpa dengan diorang T_T anyways, dua tiga hari ni, aku dah start belajar guna photoshop :D first, aku belajar cari nak remove unwanted objects in the background. herherher :3 


and the result? 



:D

There used to be a friend there, but I took her off. sorry :P Just trying. and now I'm trying to learn on how to use the liquify tool :D weeee. :) Masa cuti sem nanti , mungkin ada banyak masa. nak belajar masak dulu . hehe :P 



okay, nak sambung packing barang, tata :D