Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Doing some good to the world
· Dust to dust
· Thursday I don't care about you
· Be my prince, and I'll be your princess
· The Hot Troll Deviation
· Sadness gives depth. Happiness gives height
· Social networking sites
· you make me smile ♥
· Love blurs your vision; but after it recedes
· teehee


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

8.9
Wednesday, April 11, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Dunia digemparkan dengan amaran Tsunami daripada Acheh. Ya Allah, selamatkan lah kami semua. AMIN :') 

More news, you can read it here :) 


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, semua :)

Hari ni aku ada feel nak update blog lah kan. setelah beberapa hari tak update. but then blog post kali ni nak cakap pasal gempa bumi , *amaran yang berlaku kat hampir satu dunia. bagi aku, kita semua mestilah berjaga-jaga :) TAK KIRA LAH SIAPA PUN 

tapi biasa lah , banyak pendapat pasal amaran ni , aku pun malas lah komen, since everyone is allowed to have their own opinion. so yeah :)


tu je nak cakap, BERINGATLAH SEBELUM TERLAMBAT. bai :)