Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Thursday I don't care about you
· Be my prince, and I'll be your princess
· The Hot Troll Deviation
· Sadness gives depth. Happiness gives height
· Social networking sites
· you make me smile ♥
· Love blurs your vision; but after it recedes
· teehee
· Yesterday is dead, tomorrow hasn’t arrived yet.
· Done


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Dust to dust
Tuesday, April 3, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



I am now getting the hang of posting random photos :B


Alhamdulillah, I've reached Klang safely two days ago. :) so far, dah kemas bilik and kemas rumah. and tak belajar masak pun. Hehe :P belum lagi lah. heee. rehat pun semakin cukup, eyebag pun tadak :D cuti sem ni decide tak nak keje, since ada hal yang belum diselesaikan. banyak kalau , difikirkan. -,- serabut kepala aku. ahaha -,-

cuti sem ni, nak kumpul balik tenaga yang dah hilang . huehue :D Nadia keje pulak cuti sem ni, baru ingat nak berjalan ke KL nun -.- taphe lah, daripada dia bosan. Heh Heh. happy dekat rumah sebab obviously, tak payah spend satu sen pun , makanan sentiasa ada, and best part is boleh online sambil download torrent. weeee :D

sekarang ni heboh kat twitter pasal budak Mass Comm kena perli . my point is, perlu ke nak degrade budak program lain? memang kena bakar ah budak tu kan HAHAHAHA then aku sambung stalk TMJ punya twitter , hewhew sambil online depan tv

try nak tengok Final Destination punya movies, tapi tak jadi. ngeri sangat -__-" hoho then aku belek-belek lah channel yang ada kat astro ni kan , kuikui :P ada lah a few series yang menarik hee :D masuk hari ni asyik makan sedap-sedap, alhamdulillah :) dulu masa kat Kuantan, kalau makan teringat famili, kalau kat sini, bila makan , teringat kat sayang D: ada hikmah jugak aku kena balik kuantan dua minggu lagi, dapat aku  spend time dengan sayang :)

Heh heh :P

Can't wait for all my downloads to finish downloading :) and then I shall be lifeless watching all the series once again heee ! marathon ! :B