Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...
· MENTALITY
· Pantai Morib, Klang
· THIS
· Catching up session
· That twisted confession
· All I know that you're the nicest thing I've ever ...
· All is full of love
· Mac theme


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Banyak cerita
Thursday, May 24, 2012 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The post about mentality that I posted yesterday received quit some feed backs. some completely agree with me, some are stating their points of view. Honestly, I don't really mind, because it is a healthy verbal interactions, kan? :) so yeah. Tak kisah lah semua tu, as long as I've tried my level best to share my opinions with all of you and not getting cock-blocked like I used too. Haha :P



Hari ni banyak cerita. Campur aduk cerita hari lain jugak. Boleh?



There's nothing much happening today. Just now, I went and paid a visit to my old friends near my house. Had fun laughing as we talked about how we used to be when we were in sekolah agama. EPIC ! :D Amira ketawa tak ingat dunia. Haha ! :P Dapat berita pulak, kawan sekolah agama dulu, Farid excited. -.- Serious tak ingat kawan-kawan sekolah agama. sorry eh? :p Then bersembang tak hingat dunia. Sembang pasal banyak benda lah kan.  Pasal kolej, pasal boyfriend, pasal stalkers, pasal crushes aaaaaaaaaaaaaaaand many more :) Thank you sangat-sangat dekat Amira and Syafika sebab sudi melayan aku ni kan . Hihihihi :>

Lately ni jugak, selalu berfikiran positif. Mana tak nya, mulut orang-orang bukan boleh tutup. Kena banyak sabar and istighfar. :) Thanks to Facebook and Twitter sekarang, ramai orang rajin share pasal hal-hal solat and hukum hakam agama. Bless you people :)) I really want to change myself, BUT i guess I have to take a drastic steps sooner or later. :)

Hari tu aku eksiden dengan Ayuni. Ayuni punya menggeletar, tak boleh cerita. Kitaorang eksiden on the way keluar simpang from her house. and then something went wrong somewhere and BAM! we hit a only-four-months-old-Persona. Ayuni, who was terrified, asked me (indirectly) to help her out. Nasib baik lah aku pernah langgar orang dulu. Kesian Ayuni and the guy yang kitaorang langgar tu. :( All settled by 10 pm. Penat. Sorry again kat Ayuni sebab dah susahkan dia :( The guy yang kitaorang langgar tu, comel jugak. and well, baik hati jugak. hihi.


Aku jugak dah habis azab menjahit plastik untuk kereta baru Proton. aman hidup. sekarang ni, hari-hari rutin harian sama sahaja :D suka lah hati ini, sebab tak serabut. Mak and Abah risau pasal duit sebenarnya, since Abah dah tak kerja Alam Flora, MPK pun tadak T___T Gaji bawak lori sampah compact is only at around RM1400 -__________-" Bil-bil dah masuk RM1000 per month termasuk kereta, Astro, Wifi, api and etc. hoh :O nak dijadikan cerita, everyone in family is working. My sister is working at Secret Recipe, my brother is helping his friends with their motorcycles. Mechanic stuffs . and my 13 years old brother is helping our neighbor at his restaurant. and the pay is still not enough :( Mak and Abah hari tu dah sakit-sakit, now tak tau lah nak balik Kuantan macam mana. //pleaseignorethisrants


Hari Sabtu minggu depan, aku balik Kuantan. Excited, malas, happy, menyampah semua ada. macam-macam perasaan ada. Yang penting, aku harap, apa yang aku plan sem ni jadi kenyataan. Apa dia? Rahsia beb :D hee hee. tak dapat bagitau sekarang, nanti tak jadi. sama macam macaroons aku tu, tak dapat nak buat now, sebab ketiadaan duit :( taphe la. next time ada kan? :) anyways, pasal Kuantan ni kan, aku tak sabar nak tengok transformation budak-budak kolej aku, and of course, the new juniors. berdebar sekarang ni. hihihihi :P this sem, insya-Allah akan belajar memasak. hurm, tengok lah macam mana :P


Esok nak keluar. macam whole day pun ada. Okay, tak tau kenapa aku nak post about this, but this is just an updates. I've been invited to Mi Shie's friend's birthday. I didn't know who's the birthday boy/girl, but I am dead excited to spend sometimes with Mi Shie and Thila (the one I know) hee :) and then malamnya, pergi tempat yang sama, dinner date dengan Jo Yee and the girls at Starbucks. whoosh! Mad excited as well! :D Since hari esok last sekolah, then boleh lepak-lepak. :) Nak keluar dengan abang-abang pun takdek masa ( and duit) Soon, maybe :)



Itu sahaja kot updates aku untuk hari ni. Sorry, banyak cerita. Hihihi :>





Till then, assalamualaikum :)