Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· THIS
· Catching up session
· That twisted confession
· All I know that you're the nicest thing I've ever ...
· All is full of love
· Mac theme
· 8.9
· Doing some good to the world
· Dust to dust
· Thursday I don't care about you


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Pantai Morib, Klang
Saturday, May 19, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
So, on Tuesday, Nadia, Rizal and Hussein datang singgah rumah aku sebab diaorang janji nak pergi Pantai Morib that very evening gak. buat surpsise untuk Hussein, sebab dia sangat gilakan laksa, dari hari tu kat Kuantan lagi asyik ajak 'jom laksa' :P Alhamdulillah, masing-masing kenyang makan laksa before we headed to Morib :)

Kebetulan jugak, Ayuni kat rumah. so called her up, angkut dia ke Morib skali. and well, perjalanan ke Morib teramatlah jauh. macam dari Gombak ke Bangi, bak kata Rizal. Ahahahaha :P Sampai morib around 4 pm macam tu, terus cari port amek gambar and teman Ayuni makan laksa :) after that, pergi rembat ABC kat one of the stall , nyum nyum :D aku kongsi ABC dengan Ayuni hehe :D

After that, kitaorang pegi spot nak mandi pantai lah kan :D on the way there, tiba-tiba ada lori besar laju macam setan nak potong kitaorang -.-" nasib baik tak jadi apa-apa. masa kitaorang sampai spot tu, tiba-tiba ada sorang pak cik ni tiba-tiba keluarkan dompet dia, cakap dia polis, then marah-marah -.- dafuq? aku pun macam blur kejap tengok rizal kena sound. kesian dia. ish pak cik ni, sabar je lah. -.- kitaorang ignore bebelan dia tu, and proceed untuk menikmati keindahan ciptaan Tuhan. Masya-Allah, Pantai Morib is a true beauty of Mother Nature. jatuh cinta ♥ :) Thanks Rizal and Ayuni for the amazing photos :) Merasa jugak si Rizal and Hussein mandi pantai hihi ;> alahai adik aku dua orang ni :)

Lepas balik dari Morib, kitaorang pegi makan seafood kat this one restoran kat batu 2 , Sungai Pinang, Klang. Alhamdulillah, dinner was amazing :) Thank you for the lovebirds sebab belanja. i bayar RM3 jek =.= malu ah ahahaha -.- sampai rumah at around 10 pm.


Penat, but it was all worth it. thank you loves :)


The majestic view . Masya-Allah :)





Ayuni's 



ABC 




Le best friend. 





The lovebirds.




Brothers from another mother. 




Group photo :D






and of course, the ohsem Nadia Ali :)