Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee
· Banyak cerita
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...
· MENTALITY
· Pantai Morib, Klang
· THIS
· Catching up session


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Abah
Thursday, June 7, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


If any of you still don't know, my abah was robbed and beaten to death ( kena tetak sebenarnya) on his 55th birthday on 3 June 2012  , at around 5 a.m . When I heard about the news, I shiver a lil and realized I shouldn't be crying in agony thinking about him. I tak nangis pun. Sebab abah dah ajar anak abah sorang ni jangan cewek sangat ( cewek = kuat menangis ) sangat :'D of all my siblings , my first younger brother and I are the only ones that are less to shed tears in front of our parents hehe :p 

Abah dah banyak ajar i ni cool off over any matter. Kalau orang bebel ke apa ke, dengar je diorang nak bebel apa =.= so diri ini nak balik terus sebenarnya , tapi mak tak bagi -.- so hujung bulan ni baruuuuu balik dengan mr boyfriend :) semalam baru dapat skype dengan abah and mak :D hehe ! suka tau tak ! :D Abah yang orang lama (if you know what i mean) lagi excited tengok anak dia ni muncul depan laptop. asyik-asyik gelak je. hehehehe , comel lah abah ni :P





Hari-hari aku doa , supaya selepas ini , keluarga aku tidak dilanda musibah lagi. nak mintak duit pun, rasa bersalah. takut diorang tak cukup fulus ayyy :') itu sahaja pasal insiden abah aku. aku harap semua orang amek iktibar :') sekarang ni kan banyak kes culik. aku lepas ni takut nak keluar malam ke apa, seriau -_- 




tata :D