Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Everyone,
· Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥
· Chapter 5 ♥
· Abah
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee
· Banyak cerita
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Baby Blackberry
Saturday, June 16, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
As all of you know, I dah beli smartphone . which is Blackberry Curve 2G only :) Thank you to Mak and Abah sebab hadiahkan handphone baru. Bukan senang diorang nak bagi hadiah cenggini tau! :D hihi :> Dah dua hari guna baby BB, and alhamdulillah, so far, tak ter-excited sangat :) Cuma baru hari ni start guna kamera baby BB A LOT. heh :D



Before that, nak bagitau yang I terpilih untuk ke second stage for SimplySiti Star Search with MIG Production :D hihihi mula-mula ingat nak pergi masa first day, sebab Siti Nurhaliza datang , with David Teo , tapi decided not to, sebab kecewa :P hahaha *ada cerita, and malas nak cerita* :P but alhamdulillah, sayang sudi sponsor nak masuk audition, a RM40 worth of SimplySiti product. Mula-mula macam menyesal, but bila try pakai, wah , cantik sangat ! because it is a lipstick and lip gloss ;) 



and first time diinterview and berphotoshoot for real hihihihi ! :P 

Minggu ni dah pun tamat sebenarnya. The whole week packed dengan classes and all, payments untuk modul and everything else. Alhamdulillah, so far boleh carry semua subject :'D assignments pun dah dpt. so far dapat assignments for BEL , ACC and also LAW :) 


Nak buat kejap lagi, sementara masih lagi free :P 


Oh oh, and for those yang tengah membaca blog post ni, saya nak bagitau yang saya berada di Kelantan sekarang !! 515 hours awayyyy from home :D hehe blogging from le hotel :D takdek buat apa pun, ikut sayang outstation. Now dia dekat bilik sebelah, terbongkang sebab penat. I am in my own room (first time duduk bilik single sorang-sorang ahahaha :P ) blogging :D 


and I must say, throughout the journey here, banyak benda berlaku. paling tak sangka, cermin keta sayang pecah ._. for real?! tiba-tiba je okay ! :O sangat scaryyyyy ._. alhamdulillah, takdek siapa cedera :) then continue the journey terus :) Masya-Allah, cantik sangat pemandangan di sekitar Terengganu and Kelantan ♥ sempat tangkap beberapa gambar :D takdek kamera digital sebab dah rosak, so guna bb :)



ni on the way nak pergi Kuala Terengganu. 



Edited with PhotoStudio on le baby BB :)




sawah padiiiiii , masa ni da lepas Kuala Terengganu :D




The Sun, at 1743 hours in Kuala Terengganu ;)




and of course, Kota Bharu Kelantan ! :)

See the jawi writing ♥ 


Semua gambar yang ditangkap dah simpan dalam folder siap-siap :D then lepas check in tadi, terus update BB. munch screen buat hal kenapa entah. kena tanya expert bb nie -__- tanya Johan lah nanti :D so esok, insya-Allah kan ke Wakaf Che Yeh yang femes tu hihi Nelly jealous sebab dia rindu nak balik Kelantan hehe :PP dah plan nak belikan mak hadiah , sebab hari esok birthday Mak . Hehe .  Happy birthday, Mak :) 



Okay, nak tido. Esok kita sambung lagiiiii :)




Assalamualaikum !