Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Abah
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee
· Banyak cerita
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...
· MENTALITY
· Pantai Morib, Klang
· THIS


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Chapter 5 ♥
Friday, June 8, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hello Kuantan :D


Baru nak cakap hello kat Kuantan, setelah hampir seminggu sampai ke sini :) Bukannya apa, takdek idea nak update blog kan. sekarang baru banyak input and banyak cerita hihihihi :> Alhamdulillah, aku sampai jugak setelah menaiki bas Transnasional yang macam -_____- sebab asyik brek tak tentu pasal -_- sampai je Kuantan Sabtu lepas, terus keluar dengan sayang. jalan-jalan, beli barang, lunch together ♥ lepas tu, sayang tolong belikan drawer baju plastik tu :))) for my 10th monthlyversary gift. and I got him a wallet :"D

Hari Ahad pagi, Kaknyah call kata Abah kena rompak. Tuhan je yang tau perasaan aku masa tu ;____; tak nangis pun. tapi bila rasa nak nangis, terus text sayang :') tak nak text Mak, takut dia lagi risau :') Whole day sayang asyik call and text, asking how am i doing. I feel loved indeed . Thank you babylove ♥ 

Hari Isnin pegi kolej dengan sayang :) then bayar yuran and daftar :) ada masalah sikit, then settled. balik dengan Aisyah, Syaza and Fiza , three lively girls :') sampai rumah, siap-siap, then keluar dengan sayang :) lunch time and then balik rumah balik. siapkan baju untuk malam punya event. Dinner budak Nursing, final semester. Alhamdulillah, it was all good :D


Then hari Selasa, pergi kolej lagi. ada perjumpaan UiTM. normal meeting. Harap-harap event UiTM menjadi lah kan :) Dapat tahu pilihanraya tangguh lagi, kejadahnya ? ._. penat je aku plan everything. rejeeeeect (-_-") Nasib aku mcm anak tiri ( tetiba ) hahahahah :B Mr.X asyik nak jumpa MPP, tapi MPP pun dah mcm tak MPP dah now (-_-") yang penting dapat jumpa budak-budak kelas. EXCITED woooo :D  Eny datang-datang cakap aku dah gemuk. ekkk? ._.

Rasa emo kejap. Tanya Nelly, dia mcm mula aku memang macam tu dari sem lepas. sebab aku pakai tudung bawal kot. hikhikhik




Then hari Rabu aku datang kolej balik, sebab student portal UCSA aku problem. Jumpa kak Zatul and voila! settled :D alhamdulillah :) jumpa Ayuni , then sembang-sembang pasal banyak benda ^^ exchanged movies and series . hehe :D then balik rumah, malam skype dengan abah. heeee :D seronok sangat tengok abah yang jauh di mata, dekat di hati. ececece :P


Abah da semakin pulih. Alhamdulillah :)


and hari ni, Khamis , aku puasa ganti. ada lagi 6 hari nak puasa ganti. Biasalah manusia, asyik nak tangguh benda yang wajib :") Sama lah dengan aku ni. Tak semenggah betul. Dah nak masuk umur 20 tahun pun, yang wajib tak cukup lagi. Acane tu? Amira selalu marah sebab lalai, masya-Allah, syaitan tengah bersuka ria sekarang nie kan. Astagha ._.


Errr, doakan saya ye? Thank you :')


Oh yeah. Nak bangga diri kejap *ehem* sebab dulu ramai perli aku tak pandai buat keje rumah, tak pandai masak , tak pandai macam-macam lah kan, alhamdulillah, selama cuti dua bulan setengah ni, aku dah accomplished mostly on everything on the list : cooking | cleaning hehe :D and tadi, aku berjaya masak sayur goreng and ayam masak kicap. bangga wooo :D and sayang puji sedap :D walaupun ayam yang dia makan, kurang masak. ill try more next time, okay? :") thank you kepada emak sebab paham yang anak dia ni tak suka kena bebel bila nak try something. thank you to her and le boyfriend because you guys believe in me , and thank you Nadia sebab jadi perasa makanan i sebab td i puasa. hehe :B



sukaaaaa sangat :D 



Before I end this post, I just want to say thank you very much to all my friends on Facebook and on Twitter, yang mendoakan kesihatan abah I selalu :) Apa yang penting, doa kan? :) and thank you jugak to my relatives and neighbours yang datang melawat abah these few days :) THANK YOU! :D


Okay, nak buat birthday post manja manja untuk Syaika sayang pulak now :* xo




Hihihihi. Assalamualaikum and goodnight, semua :)