Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥
· Chapter 5 ♥
· Abah
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee
· Banyak cerita
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...
· MENTALITY


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Everyone,
Tuesday, June 12, 2012 | Posted by Atika | 1 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SAY HELLO SEMESTER FIVE :D 



nak show off jugak babygirl favourite saya : @wannellysa :) 

gitu excited , terus caps lock ahahahaha :P


Baru teringat nak update blog, hari ni dah masuk hari kedua. dah tercungap-cungap nak catch up dengan everything. Mana tak nya, semester ni aku amek 8 subjek. amekaw -,- carry dua subjek from sem 4 . alhamdulillah, since aku takdek repeat sem lepas, boleh lah aku grad on time kali ni. INSYA-ALLAH :)

Anyways, nak cakap alhamdulillah lagi sekali sebab walaupun ada financial problems sejak kebelakangan ini, tapi still rasa sangat bersyukur since sayang especially helped me with my allowance and all. dia cakap, ' give and take la baby :) ' so yeah :) and tadi one of my relatives gave me allowance. alhamdulillah, cukup untuk minggu ni lah kan :) thank youuuuu , uncle ! :) so far, semua subjek boleh co-op lagi. walaupun baru minggu introduction kan.

so, the subjects that I am taking this semester is :

ENT 300 - Fundemental to entrepreneurship
BEL313 - English for Critical Thinking
OMT340 - Principle of Corporate Compliances ( Law )
OMT360 - Behaviour in Organization
OMT255 - Office Software Application
ACC106 - Accounting
OMT351 - Administrative Office Management
OMT230 - Office Simulation


Honestly, aku nervous nak belajar all this subjects for only 4 months. Short sem, so yeah. Kena start push myself to the limit untuk go through everything. Insya-Allah, boleh :) Accounting and English dah dapat tutorial and modul. esok dah start kelas. yang lain semua tunggu modul mereka from Jengka. hiks ;D

Dua hari agak busy lah jugak. nak settle buku-buku and modul semua. fuh. dipertanggungjawabkan lagi untuk jadi class rep :) hihi by next week insya-Allah , semua financial debts akan settle. alhamdulillah. thank you Mak and Abah. susah payah untuk akak for the last time. Nanti kakak balas balik okay? :'D

Oh oh, sedar tak sedar, blog ini dah nak hampir lima tahun (y) banyak suka duka aku share dengan blog ni. dulu boleh lah terbuka, sekarang kena jaga-jaga sebab LAGI ramai yang baca blog aku #RetisTAU . saje guna hastag because uhm.. i can? :P Blog ni mula dibuat on December 11th, 2008. masa tu buat blog pun, sebab tengah famous blogging nie. hehe :D




I am very happy that I didn't delete my blog . STILL updating these days XD



Back to the semester five-hello particulars, it is going to be a real hassle cho-cho train all the way through the end of semester. Let's hope that I did not give up by next week onwards *just kidding* :D but yeah :) and Abah is all better now. Alhamdulillah, thank you ya Allah :) tak sabar nak jumpa abah end of this month and then shopping dengan babylove. hiks ;) segan ke anak abah selalu call? hehe :P


So far so good. THE FINAL CHAPTER, please be nice and awesome





Cheers ;)

Atika Sikun