Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Chapter 5 ♥
· Abah
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee
· Banyak cerita
· Yay for The Countess Anna !
· The truth is...
· MENTALITY
· Pantai Morib, Klang


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥
Friday, June 8, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hello, everybody. Meet the best friends :D



** taken from her Twitter. because I am a stalker liddat lulz :p 

Birthday girl for todayyy :) Sebenarnya aku lupa gak HAHA ! (pecah rahsia) tapi aku perasan Lala wish dia kat twitter. terus daku mention beliau. siap ada love love lagi tau hihihihi :p then beliau call saya , and we talked for almost an hour ! 38 minutes je pun hehe :D thank you Syaika sebab call aku, since ko dapat free call kan kan :p 

Anyways, HAPPY 20TH BIRTHDAY! :) semoga panjang umur, murah rezeki. cepat-cepat kawen tau haha ! :P kidding kidding :P sayang kau ! :* xo 



and Happy birthday kepada mummy syaika gak . hehe :D 



and memandangkan ini ialah birthday posts aku in months kan, aku nak wish this other girl , Ayuni Hamka :D the iron lady in the circle. hehe :D so different from the both of us, still the cheesiest girl besides me. Hehe :D Celebrated her 20th birhday on 4 May , she is now doing nothing at home. and still, i love coming over to her house , for fun :P 




HAPPY BELATED 20TH BIRTHDAY, AYUNI !  semoga panjang umur, murah rezeki. kau cepat-cepat kawen tau haha ! :P  



Happy birthday again, guys. I miss us





Lots of love, 
Atika Sikun :)