Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· At a touch of love,
· #ScreenMuncher
· Baby Blackberry
· Everyone,
· Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥
· Chapter 5 ♥
· Abah
· Random #1
· In times like this
· Out of the blueeeee


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

untitled
Monday, June 18, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





The parcel to home sweet home, thanks to babylove and of course Nelly bebeh 



Alhamdulillah, dah second week of the semester. 12 weeks more to go, with eight subjects to learn. Hari ini hari isnin ( haha, obviously ) semalam tido lambat juga, sebab le berry buat hal (--") then godam-godam semua, tak boleh jugak. argh, stress. so siapkan barang-barang untuk kelas hari ni. gosok baju semua. dah settle, bedebummm atas tilam hikhik :D

so pagi tadi, dah semangat nak bangun pagi, around 6:30 or earlier, sebab nak sahur semua. alarm dah bunyik , tapi dismisskan alarm itu (--") then bangun-bangun, pukul 8:00 !! aku dah kelam kabut sebab sayang dah otw . grrr . and then terus mandi-mandi , nasib baik baju dah siap semua. terus grab beg and all, and then hopped into the car :D

hari ni kolej ada buat third intake for all programs. so mula-mula je lah excited tolong HEP, tapi lepas tu sebab dah ramai sangat, join le coordinator and ayuni kat kaunter akademik :) seronok dapat share experience jadi budak OM dengan parents :) and i got to improve my soft skills as well. Mwehehehe :P

then masuk kelas BEL313, mood dah kureng, sebab penat bercakap, plus pakai retainer, plus puasa . Dugaan betul. Miss Ida pulak pakat ajak nak makan semua --" cis ! esok mintak :P ahahaha then after that pegi SACC balik, layan parents lagi :) seronok dengar pak cik tu cakap ' dengar awak cakap ni, pak cik nak suruh anak pak cik masuk OM la ' rasa bangga gile okeh !


Registration was massive ! ramai gile students ! Alhamdulillah :)


sorry Puan Fiza, kelas ENT saya punya energy dah jatuh level 0 dah ._. tersengguk-sengguk, tapi tahan lagi. Brain dah malfunction terus. Notes pun nampak tak nampak. HAHAHA then force brain untuk process bagi kelas OB . ohmai , mengundang betul dengan aircond semua bagai. tsk tsk --' alhamdulillah, survive semua kelas and then headed back with the college bus :)


sampai rumah mandi manda semua, kemas baju semua, then lepak-lepak atas tilam. badan dah rasa amat lah penat. then something unexpected happened ! I FEEL ASLEEP !TIDO MATI ! and sayang waited for me for almost an hour . I feel terrible. Sorry :( nasib baik dia okay je (lepas tu kena perli lagi --") hahaha :) we headed for dinner at Taj Berjaya Megamall :) dinner was goooooood :D and then bought each-a-cup ; grape ice-blended. sayang perli, 'boleh habis ke?' and then at the end , dia yang abiskan semua. suka lettew :P


and now I am blogging for today :) New juniors coming into the house next month :) Kerja account tak siap lagi. ayark ! so sebelum kena hambat esok dengan Puan, baik siapkan cepat ! MARKAH MARKAH !





P/S : Baik, aku tunggu DUA minggu lagi.





Bak kata 'Amira, Assalamualaikum and goodnight . #manismanis semua =)