Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Hihi !
· Alhamdulillah.
· Si gadis
· Changes for the better
· untitled
· At a touch of love,
· #ScreenMuncher
· Baby Blackberry
· Everyone,
· Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Chapter Five
Thursday, July 12, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Beberapa gambar untuk santapan anda semua :)



sayangggggggggggg Ecah and Fyza ♥ 


ini pulak Putera dearest, adik yang paling charming and bubbly ;p


and Assalamualaikum :)

dah seminggu tak blogging. rindu dengan blog comel ini. Apakan daya, busy memerah tenaga untuk finish up assignment grouping and many more. sekarang baru boleh tarik nafas lega sikit sebab dah settle dua assignments major. Alhamdulillah untuk semester akhir ni, aku boleh co-op with everything :) and surprisingly, account is not THAT hard. Alhamdulillah alhamdulillah :)) and dalam masa seminggu ni jugak, banyak benda yang da berlaku. antaranya ; 




PC FAIR last week. Baby borong barang-barang untuk laptop dia. (nerd :p ) 



ini DianaAlee. :) Adik saya merangkap roommate baru , together with Ira :))




CHARITY SHOP bundle sale hari ahad last week. borong tudung and baju. :) 

if korang nak pegi, everyday except for Sunday, kedai charity ni bukak. Tempat dia sederet dengan Secret Recipe Taman Polo. Dekat sebelah balai Polis Indera Mahkota. Buka dari pagi (10 a.m if I'm not mistaken) till 6 p.m :) Beli lah sambil menderma :)




These are our teddy bears :)




Jumpa Boolat setelah sekian lama. El-Boolateeeee :*




iPad ira yang selalu jadi mangsa bila bosan. HAHA




Account. Saya dah pandai buat Ledger :P hikhik




Assignment LAW. pasal LEGISLATION. 

tidak tahu apa itu legislation? Sila la google :P




and of course, SUKMA XV :D semalam sempat tengok gimrama :D hehe 


assignments still ada 3. ALL due next Monday. and ada lagi satu due esok. Aku tak tau la boleh survive ataupun tidak. AHAHAHA -,- insya-Allah boleh :) Sekarang ni aku tengah online (duh) sambil tunggu both darlings aku balik :)) oh yeah, tadi mood baby sangat la baik. dapat lepaskan rindu kejap. thank you, awak ! :* 


Okay, sambung buat assignment. Hee.