Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Hit it up, get it up ;)
· another day, another day
· i bet i could
· and there goes all the leaves, lying, undead
· "And i fell in love with you"
· Chapter Five
· Hihi !
· Alhamdulillah.
· Si gadis
· Changes for the better


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

coret coret
Thursday, July 26, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...








Forever love :)




Alhamdulillah, hari ini sempurna rukun Islam ketiga, hari ke-enam. dan sudah semestinya rukun Islam kedua walaupun bolos satu pagi tadi. 
Bersyukur sangat-sangat jugak sebab finally dapat recite Yaasin again 
and paling best, Yaasin tu darling Nelly yang bagi :') 
thank you love :* 




Masa baca Yaasin, teringat keluarga di Klang. rindu buat seketika
Sekarang aku hanya mendoakan yang terbaik buat mereka di sana hee
Alhamdulillah, pengetahuan Islam semakin mendalam
thanks to Kak Yuni and Nelly
tak putus-putus bagi pengetahuan baru
cuma aku terkilan kerana masih alpa tentang yang asas




Masih lagi gagal untuk merubah diri sebaiknya 
Insya-Allah, soon
agak terkilan juga , di bulan yang mulia ini
masih ada lagi mulut yang tak boleh ditutup
semua benda yang aku buat
semua salah
semua tak betul



mungkin korang semua ingat benda tu kelakar
somekind of entertainment untuk korang
aku kat sini yang terasa
terkilan
perlu ke nak label aku mcm tu?
apa dosa aku?



Ya Allah, pelihara la kami semua dari azab nerakamu, Amin





Nonetheless, aku masih lagi boleh bersyukur
kerna masih ada lagi yang sayang aku 
for who I am
Lepaskan rindu yang terbuku di hati
melalui ucapan rindu dan sayang



sayang, semoga kita menjadi yang halal disisiNYA satu hari nanti :')




kawan-kawan, musuh dalam selimut, warga propaganda dunia sekalian
terima kasih atas segalanya
mungkin jika bukan kerana kamu semua
aku takkan menjadi kuat seperti aku yang sekarang
tomahan dan cacian sudah menjadi satu kebiasaan




satu hari bisa aku buktikan yang aku juga boleh berjaya
Insya-Allah
jauh lagi perjalanan hidup aku ini
mungkin apa yang kamu semua nampak hanya lah 'senyuman'
golak di dada, tiada siapa yang tahu
tiada siapa yang mengerti 




Semoga kehidupan kalian diberkati oleh Allah S.W.T senantiasa.
AMIN. 






Assalamualaikum