Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Alhamdulillah.
· Si gadis
· Changes for the better
· untitled
· At a touch of love,
· #ScreenMuncher
· Baby Blackberry
· Everyone,
· Syaika Rafik & Ayuni Hamka ♥
· Chapter 5 ♥


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Hihi !
Friday, July 6, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nampak tak apa yang baru? Ehehehe :p


Lepas buat BEL tadi, aku terus semangat nak edit blog. Nak cari layout yang ala-ala gegirl and simple at the same time. Godek-godek blogskin.com , at last jumpa jugak. Weee ! :D oh, if nak follow blog, or pegi fb, or pegi twitter, just drag your cursor dekat 'oasis' :) and if nak komen, bawah every blog post, ada 'oasis' . just click there :D  Anyways, sebenarnya nak post pasal MPPK tempoh hari, tapi mak aih punya lah busy sampai hari ni. Nak update Facebook pun tak menyempat. Aih -_- nasib baik ada Twitter. Hikhik :p

So far, lecturers semua dah bagi assignments. At the moment, assignment PALING crucial has to be BEL313. and oh, aku and nelly punya kena edit. salah sendiri jugak -_- haha takpe takpe, sources semua dah ada, so boleh gerak terus :P hari ini hari yang agak slow bagi aku. sebab lambat sangat jam bergerak. ahaks ! quiz ( bukan test :P ) was alhamdulillah, okay :) kelas pagi buat business card bersama Cik Ma. hehe. and kelas petang, kelas Miss Azwa.




and to the horror, i was completely off in the class that miss azwa caught me texting ! :O



sorry miss :| rasa bersalah pulak -_- tu lah, excited sangat pasal kelas esok. ahaha !





then lepak dengan Fatin, Anje, Pika, and Pupu, tolong diorang buat BEL jugak. Last-last, check aku punya, aku punya yang banyak salah. sabar je lah. -_- balik rumah nanti lah buat , kata aku dalam hati. HEH. jumpa juniors semua :) and ramai jeles sebab saya kenal ramai juniors yang very the good looking. auch ;) (kelebihan menjadi MPP, tetiba) hihi balik naik bas. pak cik yang tak bersalah menyebabkan kitaorang sakit hati -_- sebab students lain yang so inconsiderate ! pfft ! nasib baik aku boleh sabar lagi -___- and nasib baik, pak cik bas lagi sorang bagi naik bas dia. so around 5:00 pm, sampai dekat rumah. hih :) then shower and everything, sayang called me , cakap dia kat depan rumah.


Okay, kelam kabut kejap ._. rupanya-rupanya BARU ontheway. Grr sabar je lah ._. then early dinner at McD near my house. Sangat happy ! so now, if takdek tempat nak pegi, pegi McD situ je. hehe :P




after dinner, solat semua and then tetido during maghrib. aih . pening kepala kejap, had aspirin and all, then sambung buat keje, online, blogging till now :)) esok satu kelas sahaja. and I'm off cleaning my room for the juniors yang nak masuk rumah weekend ni. Hee ! :)



me and ira <3 




assalamualaikum and good night, everyone . xo :)