Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· another day, another day
· i bet i could
· and there goes all the leaves, lying, undead
· "And i fell in love with you"
· Chapter Five
· Hihi !
· Alhamdulillah.
· Si gadis
· Changes for the better
· untitled


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Hit it up, get it up ;)
Wednesday, July 25, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sekarang walaupun assignments menimbun bagai nak gila, ai still ada idea nak update blog ai. so, HELLO ;) Mukadimah tak banyak macam dulu. Hari ni ialah hari moody and mengantuk untuk aku. Rasa nak heret kepala aku balik rumah and tido :/ handphone sunyi hari ini. BBM je asyik berbunyik. itu pun aku malas nak reply. haha ! :P

College semakin sunyi. tak tau kenapa rasa sunyi. I feel empty in the inside. Maybe sebab bulan puasa kot. Entah la. Tak sabar nak raya pun ada. Oh yeah, baru dpt berita yang tiket bas banyak dah habis sebab...sebab...sebab TIKET DAH HABIS LA (-_-") stressnya aku T_T hari ahad ni baru nak pegi terminal beli tiket. harap-harap ada la tiket :/ nak amek tiket malam, suruh sayang anta. hee :p so far kehidupan di Kuantan bergerak sangat lambat. Aku rasa aku cepat mengantuk sebab pakai retainer ni ha -.-

tadi kat kelas cuba tahan nak tido, tapi at the end lelap jugak dalam kelas en sani . hahaha :p sorry. Kuiz admin ditunda, so yeahhhh. hari Jumaat baru buat kuiz. hopefully takdek orang cakap pakaian aku sakai hari ni. Tudung je selebeh. Ops. Dah la hari tu bawak kereta hampir langgar kereta Rizal. Wadehel. Kalau kau terasa, bagus la. Need i remind you that you started the war. Unmention on Twitter? That's lowwwww //tetibaemo HAHAHAHA ! :p

anyways, sekarang aku senang je. Now I often avoid eye contact with the people that I really don't want to make eye contact with. Tadi dah terbuat muka dengan si jejaka retis *kot? sorry (-_-") tolong jangan post blog post ni kat uolls punya facebook. Mingle-ing around pun dah jarang. takdek masa. Assignments banyak tak ingat dunia. then nak berdrama pulakkk. takpe la. no thanks :p

Tiba-tiba rindu MPPK. tadi Kak Farheen add saya dalam BBM Group MPPK. Weehuu ! :D itu sahaja. hahaha :p rindu semua orang. nanti second MPPK dah takdek dah the awesome people tsk tsk t____t pegi kacau Man kat Twitter. Ehehehe :B Assignment BEL takdek mood nak buat now. Hmm. :(


"Kenapakah tiada mood, Atika?"

"Entah la"



Tadi berbuka dengan sayang dekat Padang MPK 1. Kebetulan jumpa Ira and Abil, lepak skali. Hehe :D then balik, sayang belikan ice cream chocolate. Muak -_- then now blogging sambil feeling-feeling nak buat assignments. Ergh (-_-") Tolong la Atika don't be so emo. Esok kelas macam biasa. Kelas cik ma in the morning, then law and account. and then balikkkkk :D


Assignment ENT alhamdulillah dah proceed. Penat otak pikir pasal ENT. Herher. then BEL lagi. and Admin skali. and then done and done (-_-") tunggu Raya break pun ada assignment software nak kena buat. HTML T____T tak larat dah ni, tak larattttt



oh, nak tunggu gmbar hari ni jap . Hehe meow :P






nak pegi cari mood now. BYE.