Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· MPPK
· coret coret
· Hit it up, get it up ;)
· another day, another day
· i bet i could
· and there goes all the leaves, lying, undead
· "And i fell in love with you"
· Chapter Five
· Hihi !
· Alhamdulillah.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

the 12th :")
Wednesday, August 1, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Alhamdulillah, it has already been the 12th day of Ramadhan.

Alhamdulillah, diharap amalan semasa bulan Ramadhan ini akan diterima oleh-Nya :")
Semalam berbuka dengan babygirls dekat StarHut
Alhamdulillah, makanan okay. sampai full sangat. :p
Tangkap gambar tak ingat dunia hahaha =.=
orang StarHut ingat kitaorang dah lama tak jumpa, padahal classmates kot haha!
rezeki, alhamdulillah .
Zaty get to join us, get well soon, baby :*




Lepas iftar, we headed to a few stores in the shopping mall.
and then masuk Popular, jumpa buku ni.
Nelly and I bought each for us.
Seronok sangat! :)



mine is the gold one :)


dalam buku ni ada macam-macam
ada doa harian and everything else
if ada masa lapang 
baca je, dapat ilmu
sekarang ni pun nak memperkukuhkan ilmu di dada 
:)


Then pergi try make up dengan diorang gak
Windows shopping skali hihi
We headed home after that

Alhamdulillah, sepanjang bulan puasa ini semua amalan terjaga :")
Ada yang masih lagi bolos, cuba nak tutup as soon as possible
doakan okay?


dan alhamdulillah juga, aku dan sayang da setahun kenal hati budi
bersyukur sangat :")
and congrats sayang sebab finally got to buy his own asset , a new Proton Saga FLX
seronok sangat dapat naik kereta baru  hehe :p

then hari ni pegi iftar dengan classmates.
seronok and sedih sebab last iftar together
insya-Allah, if ada peluang, kita iftar together lagi eh? :)
then pegi solat dekat Masjid Besar
sangat cantik! :)

tapi terkilan sikit sebab telekung dikunci
nasib baik Nelly bawak telekung
tapi seronok dapat solat kat sana
nak pegi lagi kalau berkesempatan :")


then balik rumah, sayang datang and brought me to Tutti Frutti
:D
thank you sayang sebab bawak baby pegi tf :3
I had so much fun :)) Catch up a lil before he sent me back home


Classes so far are a-o-kay :D
Assignments dah menimbun, tinggal nak proceed je
Admin, ENT, Account , BLERGH
it's okayyy, i can do this!
:D

Dah dua hari kawan tak reply message saya
awak busy ke? why didn't you return my call? :(
stress ah cenggini
Bbm pun bosan
Lama tak bbm with so much excitement
even Whatsapp pun
yang ada Putra and baby je la
pagi-pagi suruh bangun aku sahur =.=' aha


#TeamMPPK is now available on bbm
Seronok ^___^
I miss MPPK. aih
esok pegi check dengan Kak Su pasal update for the events la
*reminder to self


tadi heart-to-heart talk dengan Dian
" if we just believe and have faith, it will pay off eventually . just don't freak them out "
hahahaha, seronok sangat :D

esok ada test account, so yeah nak berjimba dengan account malam ni
wahahaha :D
kejap lagi nak kemas baju and everything
in the mean time, update blog ni sebab blog da bersawang hihi


itu sahaja for now. Salam Ramadhan Al-Mubarak for all the Muslims :")



Assalamualaikum and goodnight :)