Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· six days away
· polka polka
· for the sake -
· I'll take my chances
· well oh well
· the 12th :")
· MPPK
· coret coret
· Hit it up, get it up ;)
· another day, another day


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

back to basic
Sunday, September 9, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
sekarang nak cerita pasal blog ni ha. so far, i am glad that i didn't delete this blog. already five years old and counting hihi :) thank you for the readers. tak rasa nak serabut-serabut, so i changed back the setting. Heh. Rasa lebih selesa dengan blog simple macam ni :) finally joined Google + after much pestering from Fendi. Haha :p

Tetiba salahkan Fendi, gitu :p


Teringat hari raya celebration hari tu. sangat la meriah :D  seronok jumpa kawan-kawan lama. Hehe :D Harap-harap boleh jumpa macam ni lagi lepas nie. Hihi :) Tak sabar nak buat reunion untuk exJBTs pulak :D  am planning to do it somewhere dekat pulau ke or anything hehe :)




Semalam nyanyi lagu Happy Birthday untuk Saufi. alalala, comelnya dia :p haha Happy 21st, pretty boy :p Mintak dia chocolate cake, but he demanded from me too ._. memang Melaka and Kuantan dekat :p dapat buku KI untuk diisi, aku dah lupa sem 1 punya aktiviti. demn -.-" aku ingat dua je. hmmm. takpe la, itu nanti boleh buat :B


sedar tak sedar sebenarnya aku dah nak habis belajar kat Kuantan nie. Malam semalam masa dekat TC, memang melayan perasaan habis dengan ombak pantai segala. Sedih, and gembira at the same time. Rindu kenangan pegi road trip masa sem 1, rindu the boys, rindu confession night, rindu budak archi, memang tak habis rindu kalau fikir pasal nak tinggalkan Kuantan ni. Maybe it is pure boredom for some people, but I've had one of the best time here in Kuantan :') Met some amazing people, met the love of my life, and see the changes in people :')


Alhamdulillah, I've survived. yet still awaiting for my final semester examination then bye bye Kuantan. Gonna stay here for a week since I want to celebrate Nelly's 20th here :') gonna miss baby for sure. huuu :( I am sure I am capable of handling long distance relationship :") Syiken and Syahid is my role model. hehe :B Lepas ni kena prepare untuk working world pulak. I have some workplace in mind, hope everything will be just fine :) Balik Klang je nanti nak amek lesen, then get my car out then then partayyyy ;)  Ayuni is at UiTM Shah Alam and Syaika is at UTM. Hmm, maybe one day i shall kidnap Ayuni and bring her to UTM and kidnap Syaika and bring the two of them to Legoland. lol :p


Kerja pun maybe start in December. MAYBE. because I am flying to Kemboja for a week *finger crossed :D then gotta prepare myself for a lot of thing. hehe. :D


Okay, there goes another rambling. Hope you had fun reading :DD xoxo