Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· all my love
· you,
· back to basic
· six days away
· polka polka
· for the sake -
· I'll take my chances
· well oh well
· the 12th :")
· MPPK


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

seconds
Sunday, September 30, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



meet my classmates , remaining ones for two and a half years :")

haritu selesai dengan solat hajat kecil-kecilan with all of 'em. alhamdulillah, seronok sangat rasa dalam hati. berderai air mata semua lepas tamat solat hajat. walaupun banyak benda dah dilalui, gaduh jangan cerita, gelak ketawa, ponteng kelas, tiru-meniru, buat presentations and what not, semua dah mula dirindui sekarang. 

and of course i akan rindu gelak korang semua nanti :'( rindu sangat-sangat T_T kelas paling bising, kelas paling entah apa-apa sampai lecturer pun stress tengok kitaorg. HAHA :p rindu nak cuci mata, bergosip tak igt dunia, nak abes kelas awal semua. Heh -.- and sebagai class rep merangkap budak kelas paling busy/kononnya busy (pick your choice), i la yang selalu kenal bebel dengan diorang especially yati, ira dengan nelly and zaty gak. hahaha :p sayang tau diorang kat i :p 


esok paper first untuk final kali ni. and i wish all the best to everyone :) 


oh before that, sorry sebab dah lama tak update. i am not in the mood sometimes and under pressure. even my pms came earlier this month. pfft. anyhoo, yesterday I talked to Azfar about his trip to Seoul next year. DUDE, I WANT TO GO TO KOREA T^T hahaha it was fun talking to him since he just came back from Beijing the day before. envious much? *stabs Azfar in my mind =,=' haha then today i went out with baby to shop for his graduation day. Penat okay bila dia picky sangat hahahaha -.- dari pukul 12 sampai pukul 4 going around town aimlessly to look for everything heh . at last, jumpa jugak semua *phew 


seminggu study week sebenarnya tak study week puns grrr malas nak cerita. dah free kejap, i went cray cray watching Grey's Anatomy in my hard disk. last one ; season 7 almost siap download. but when i check, there are season 8 and 9. i want it! >< 


okay enough ramblings. i shall harass somebody before i continue studying. bai.