Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· you,
· hijrah
· commoners
· delights, delightful, delighted
· it's good to know
· seconds
· all my love
· you,
· back to basic
· six days away


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Apa cerita?
Wednesday, October 31, 2012 | Posted by Atika | 1 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

so... I abandoned my blog, AGAIN. hahaha sorry :p

I'm back in Klang for good :) Came home on Oct 21st and then started to unpack everything. Jadual yang sangat-sangat sibuk for the next three weeks. Hmm. Yang pasti, aku dah rindu orang-orang dekat Kuantan nun sana. Serious rindu D: Masa aku balik pun, masa tu Shikin, Nadia and Maton said goodbye. We hugged. sayu okeh ==' Aku jugak dah ber-Pre Graduasi pada 19 Oktober lepas. Hihi. Meriah lah jugak walaupun takdek bunga :P Mak and Abah and Kaknyah and Adik pun datang dari Klang untuk celebrate aku. Since aku datang lambat, aku naik last atas stage untuk budak OM. Wahaha. Riuh dewan *flips hair* *lempang diri sendiri* :P congratulations to all graduates :))

Well, tak dilupa juga paper last hari tu. Well...aku sebenarnya tawakal jeh la dengan semua paper ni. Haha! :P tak susah, tapi sebab tak boleh focus. Sendiri tanggung lah kan. Yeayyyy ==' Insya-Allah boleh kot. Haha :p Paper 3 jam, sejam awal aku dah keluar. tidak sanggup. hikhik :P
















Oh, sebelum terlupa, tahniah kepada Kak Yuni sebab dapat anugerah khas Dato' Azman. Bangga bangga :)


Malam tu jugak sempat jumpa dengan gegirls :) early birthday celebration untuk Nelly :) seronok mengimbau zaman-zaman sem 1 dulu. Haha. Memasing menyampah sesama sendiri XD Kitaorang takdek lah nak buat surprise untuk birthday girl, tetiba dia pulak buat surprise untuk kitaorang. Hampeh :p Overall, the day was blissful . Hehe :D



recaps lah kejap kan :)


Sekarang ni nak keep in touch, guna BBM/Whatsapp/texting/twitter/Facebook :D Thank you technologies! :) Ira yang bertudung biru di atas tuh dah balik ke Tawau. sudah tukar slang, kata beliau. haha :P Rindu dekat wns di Kuantan tuh, tunggu saya turun 7hb ni ye :P dan semuanya lah. rindu dekat juniors kat ucsa terchenta tu, even staffs pun. ehehehe :P It cannot be helped that I am good with people :P Nanti atika melawat semua balik ye :) Nanti aku turun kuantan pun alhamdulillah, tuan rumah bagi tumpang rumah sewa lama. awesome kan? hehe 

Anyhoo, aku dah finally daftar untuk driving lesson. Esok start ceramah 5 jam. fuh. harap-harap lah tak menganga kat dalam kelas and harap-harap orang sebelah aku okay okay jeh. *AMIN* Aku jugak tengah dalam proses mencari kerja. Signed up for JobStreet, hopefully I will get a decent job *AMIN* Mak cik Marina pun cakap ada vacancy kat office dia. Decent offer. situ pun aku nak try jugak. Hehe :) 

Hari Ahad lepas baru balik dari Perak. ada penyembelihan lembu berlaku di sana. Sedara semua datang. super excited alright! even Achik's family came. Mwehehe :D Party like a boss (not) for the kenduri doa kesyukuran untuk Ina, Yol and two of my other cousins :D Penat tak yah cerita, but I had fun although very cranky on the way back to Klang. fuh. 






I also celebrated my 15th monthlyversary with baby, 247 km away. I love you, sayang ♥ 






Semalam visited Ayuni lepas dah berbulan tiada berjumpa. hehe. It was fun catching up with her, gossiped like mad and then went back home :)


So...itu sahaja aktiviti aku kat Klang ni for now. Next week turun Kuantan balik untuk preview teater Sumayyah then balik Klang balik for dental appointment, then fly to Kemboja. 


....and I am waiting for the response for the sponsorship. Meh. 



Good day, folks!