Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Apa cerita?
· you,
· hijrah
· commoners
· delights, delightful, delighted
· it's good to know
· seconds
· all my love
· you,
· back to basic


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Patut la...
Thursday, November 1, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ada orang tanya, kenapa aku senyap je lately ni?

Well, jawapan yang paling tepat ialah AKU SERABUT. semua aku buat, semua tak kena. Itu tak kena, ini tak kena. And then bila dah buat, tarik muka lah, cakap belakang lah...apa lah masalah korang sebenarnya?! apa lagi korang tak puas hati ha?! I need to escape! I need to talk to someone..I need my happy pills. MEH. depressed as fuck now -.- I never complained but this is getting too much. Dah habis belajar pun perangai macam budak-budak.



Ke aku je yang emo memanjang? -____________________-"



Anyhoo, I hate the situation at the moment. I cannot even sleep peacefully, let alone eat. MEH. Cannot have a day where I can sleep and eat as I wish. MEH.



I hate this. Go away, please.