Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· *gulp*
· wow
· Patut la...
· Apa cerita?
· you,
· hijrah
· commoners
· delights, delightful, delighted
· it's good to know
· seconds


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

the little things in life
Thursday, November 22, 2012 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
assalamualaikum and hello semua.


kesian blog ni bersawang kan? haha adoiii :p anyhoo, just a few updates nak bagitau fellow blog followers. Heh.

First thing first, I just came back from Cambodia. Yeap, you heard me...CAMBODIA! :D went there with my college teater club and also with Persatuan Amal Graduan Islam Kemboja di sana :) Alhamdulillah, first time pergi oversea, terus dapat buat amal jariah kat sana. :) melawat kampung-kampung orang Islam dekat sana and also we got to go around Phnom Penh, learning its culture and all. Terima kasih kepada semua ustaz yang banyak menolong kami semua kat sana :) orang Phnom Penh SANGAT friendly :D

kat sana pun dapat timba macam-macam ilmu baru :) and i made new friends and rekindle old friendship. semua dah jadi macam satu family :3 bellboy kat hotel yang ai menginap tu pun hensem. HEHE.  terus ai add kat fb :P pengalaman first time naik flight (Air Asia btw) pun manyak syiok oh. Ummi belanja dinner, makan nasi ayam hehe :p then selang sehari, terus jatuh sakit semua wahahaha! kenot tahan with the weather i supposed.


if you wish to see the photos, you may click here and here :)


perasan tak yang ai dah jarang update gambar? haha sebab ai segan sikit :p hihi ??slapself  . tak mana segan nye lah =.=' hahahaha sebab utamanya ai malas :p so...baca je lah eh? haha alhamdulillah jugak, hari tu dapat jugak interview dekat Fitness First, Aeon Bukit Tinggi, Klang :) Thanks to Ashwin :D hehe done with first interview with Mr. Prabhu, done with second interview with Mr.Raja and next will be an interview with the RSM of FF, Mr Richard, if I am not mistaken. semalam pun dah buat OSU (Operation Shape Up) semua, Personal Trainer sangat yummy, okay? HAHAHA (-_-") sumpah sengih-sengih macam kerang busuk bila whatsapped dengan Ash. wth -.- lol


Anyhow, I am excited. STILL. Haha :P


tadi pun dah pergi driving school :D kelas start on the 3rd of December, then on the 6th, and lastly on the 8th. then JPJ test will be on the 12th. itu pun dah settle.


tapi kan, dalam being happy and all, ai stress jugak sebenarnya -____-" firstly, kena belajar dengan cikgu tu jugak. stress giler. takdek mood kot. kot ye pun kononnya nak garang, takyah nak intimidate aku boleh? Yes, I am pissed. Keje biar ikhlas, okay? Kali ni kalau tak ikhlas, memang aku tukar cikgu terus! grrrr >:O Bismillahirrahmannirrahim, Kau permudahkanlah urusanku Ya Allah. Aminnnn :')


then Blackberry ai yang terchenta ni pun merajuk ke hape?! sampai takleh connect terus wifi kat rumah! grrr >:O stress tau tak! takyah nak merajuk sangat lah okay? memang aku nak tukar kau pun! nak jual! Pfft.


Hahaha! Tengok! cakap benda stress pun ai emo. Mihmihmih.


yang paling best, *drumrolls* LAPTOP MASUK AIRRRRR! YEAYYYYY! T______T  sadis jugak lah kan pemergian laptop ai ni T____T baby cakap boleh betulkan, tapi tengok damage lah. aiyoooooo :c duit lagi melayang T_T



sebelum ai emo lagi, better ai stop for now. nanti kalau ada cerita best, ai cerita kat uolls okayyy? muah :*