Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Patut la...
· Apa cerita?
· you,
· hijrah
· commoners
· delights, delightful, delighted
· it's good to know
· seconds
· all my love
· you,


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

wow
Monday, November 5, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
assalamualaikum and hello.


WARNING: LONG UPDATES


esok balik Kuantang. tiga hari je, tapi hopefully dapat menggunakan semua masa dengan sebaiknya haha :D



dua hari lepas belajar amali untuk lesen kereta. QTI perempuan tuh garang nak mampus ._____. aku dah lah tak pernah drive, terkulat-kulat aku pegang stereng tuh ha. lepas tu sedar tak sedar, tiga jam aku drive, dah lah dengan tak breakfastnyerrr, dengan panasnyerrrr, wadehel sabo jer lah T_T instructor tuh dah saiko awal-awal, KILL ME PLEASE ;____; harap-harap boleh lah drive. hari Sabtu ni mintak Yol tolong ajar bawak kereta. Adik yang sudah pro walaupun takdek lesen =.= wahahaha :P hati ni sebenarnya tak senang sebab konfiden nak bawak kereta tuh takdek lagi ;_____; lulz



doakan aku tidak melanggar apa-apa. AMIN. HAHA. 



Minggu ni itself aku dapat jumpa some of the people from the past :D hehe. was actually planning nak jumpa Danny and Szu Mei, but miscommunication happened. lol. Was ffk-ed? HAHAHAHA rofl but then managed to grab Ashwin to accompany me for lunch :D thank you for the lunch! :) and thanks to him, I actually went to his workplace to fill in form to work at his place. hehe :D insya-Allah if dapat, i will be working in January :) and I just texted him if I can work for a month at his place after I came back from Cambodia on the 18th.



oh okay, he just whatsapp-ed me back : don't take part time one. oh well :p



updates? sibuk dengan amek driving class. YA ALLAH BAGI LAH AKU PASS. AMINNNN *shivers* D: lepas tu konon jadi anak mithali, belajar lah memasak. haha. masak nasi goreng jer. Abah bagi double thumbs up! okay lah kot? hehehehe :D biasakan diri untuk jangan malas untuk bangun subuh, tapi realitinya tak berjaya buat lagi D: *kena paksa diri sendiri lepas ni* :)) lepas tuh merajinkan diri untuk jadi neat freak dekat rumah. HAHA.



oh and of course, download my favourite drama series. SEMUANYA LAH. hehe. seronok! :D



semalam pegi UiTM Shah Alam, hantar barang kaknyah and then kononnya nak pergi tangkap silhouette kat Tasik Shah Alam, tapi cuaca tak mengizinkan =.=  and pergi lah melencong ke Subway. haha. habis duit aku -.- anyhoo, i had a great time there. and to be honest, still tak igt jalan sangat. hehehe, sorry :p called 8 and Syafiq, tapi line prob. the two of them called later. Awww, I missed them. MEH ;____;



hari ni pulak jumpa Kee Yang. to discuss about Livin' It Enterprise. Hehe :) Ongoing progress, insya-Allah :) Met at Old Town White Coffee for discussion. thank you for the discounted treat ;) then did shopping for Mak and headed back home :)



it has been raining heavily in Klang. Praying for everyone's safety.  Drive carefully ya? :) These few days pun I am drenched every time I came back from somewhere to home. Heh :) Tapi bersyukur, nikmat dapat hujan. hahaha al-maklumlah duduk kat Malaysia kan? Wakakaka :p



OH OH, lupa nak bagitau, tetiba teringat: my Tumblr is dead. haha. sorry :p I am active in Twitter and Facebook only :) tapi rindu nak update Tumblr, tapi tapi ..... ermmm... malas? XD hehe. maybe soon? tengok mood :p kat Twitter followers dah bertambah, ada yang aku delete..sebab semak di situ update status mengarut. I mean, aku pun mengarut, nak mengarut boleh, tapi jangan over boleh? Macam nak mampus jer tweet bagai =.= BAGHAL =.= tapi bak kata orang, "account aku, suka hati lah aku nak update apa kan? tak suka, sila unfollow" so yeah, I don't like what you tweet, so I deleted you. HAHA. senang hati :D




win-win situation kan? jangan marah ha :p




sekarang buat apa? haaaa tengok tv, update blog terchenta and actually updating my tumblr :p BB bakal dijual, maybe lepas dapat gaji first. hehe :) rajin sangat whatsapp kawan-kawan lately nie. Bakal doktor pun sempat whatsapp. Haha! :p OH! lupa lagi! Khamis ini ada preview teater Sumayyah dekat UCSA :) pukul 8:00 malam :) Siapa dekat Kuantan tuh, moh le datang tengok sayer berlakon. EHEH :B tiket RM5 jer,  boleh didapati di kaunter berdekatan XD 21 December nanti pun turun Kuantan balik, settlekan borang berhenti, transkrip and all and of course, untuk teater Alahai Dona :D tungguuuuu ;)




aih, cepat lah habis semua ni. tak sabar pulak nak kerja. ahaks :p




assalamualaikum and tata! :D