Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· as funny as it seems
· Rasanya kan..
· Life as we know it,
· Hooray!
· the little things in life
· *gulp*
· wow
· Patut la...
· Apa cerita?
· you,


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

abyss
Friday, December 28, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  • dah dapat gambar pre-graduation woot woot
  • Gegate makin kurang. Alhamdulillah :D 
  • Baby pulak jangkit demam alolololo sawry ;p get well soon :*
  • TERstalk Luqman . Pehal ntah tetiba ada love love bila tengok gambar dia HAHAHAHA he looks really good ;)
  • Tadi ambush rumah Lala (okay tipu, dah bagitau nak datang) and amek season 8 and 9 of Grey's Anatomy. u_u sangat mengghairahkan :p 
  • SELASA DEPAN DAH START KEJE! Bismillahirrahmannirrahim :)
  • Hari selasa lagi satu pulak retest JPJ. Ya Allah, nervousnya :c 
  • Congrats Fadh dapat keje office hours. terima kasih cik abang sebab paksa beliau ahahaha *hugs* 
  • Tak sabar nak start kerja. tak sabar nak belajar new things :)
  • Training MC dekat Mont Kiara, mintak tolong Nadiah ^_^ naik public transportation lagi senang :p
  • Esok nak settlekan baju-bajuan and barang-barangan. Yeayyy
  • The fucks I give to people nowadays are still ZERO. go figure.
  • There are fat chances of me ...... uhm...nevermind
  • What happened to Jason? ;O kata nak mintak tolong ;O
  • TV makin bosan tau tak -_-" nak beli channel baru la cenggini -_-"
  • Insya-Allah dapat jumpa babygirls soon :)) 
  • Hi baby, Happy 17th monthlyversary ♥ 
  • I CAN NAO DWIVEEEEE :3 so kewl like a boss lulz :3
  • Rasa semakin tua. Tahun depan umo dah meningkat 21 gitu. Whattttttt?
  • Finally changed my bank cards to debit cards. Boleh la shopping lepas ni hehe
  • Kena call PTPTN untuk confirmation pasal pinjaman PTPTN :) RM12.5K sahaja, yeayyyy
  • Movies banyak yang baru. Woot woot. Time to watch ! marathon! :DD