Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· here's something to clear your mind..
· i don't know what am i doing
· exactly why?
· sprint to the end
· itsy bitsy taste of lemon, anyone?
· abyss
· as funny as it seems
· Rasanya kan..
· Life as we know it,
· Hooray!


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

dengan baki yang masih bersisa
Tuesday, February 19, 2013 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ada lagi 15 minit sebelum saya bersiap untuk pergi kerja.




Nurul. Me. Ashwin. Prabhu. 
The KBT Sales Team :) 




first and for most, alhamdulillah sangat-sangat dah dua bulan bekerja.
memang lah dah belajar banyak benda.
tak terkira ilmu dah dah dipelajari
kena marah, kena puji
stress jangan cakap lah kan
haha

ashwin and nurul yang banyak membantu
2 minggu ashwin kena chicken pox
so nurul and i berjimba seketika gitu lol
then now tgh fight utk close out sale day next week
so far sale is good
hari-hari menggila dengan ashwin and nurul


i learn lots of things
the good and the bad
the better and not yet the worst
but yeah, i am in the process of learning
learning the hard knocks


work colleagues, other departments are all okay
kelucahan sedikit, tapi mak okay je nok -.-
members pun, trying to build rapport with them
so far dah ade yang memang rapat hehe
siap bbm gito


duit pun tengah simpan, nak beli lots of thing next month
nanti check dengan Nadiah salary this month
harap-harap lah banyak
amin O:)


I feel so much loved being a part of fitness first
yang paling best, i got to exercise as well
hehe :p
and check out cute guys lmao



oh i miss baby, hope he's doing good and well


rindu kawan-kawan semua
ade yang dah nak masuk degree, ada yang dah bekerja
all the best semua
hari-hari kacau Khamal
hahahahahaha sorry :p
and then best friend beliau Halim comel tu en
and then semalam sembang dengan Azfar
kerlassss ada doppelganger dekat gym
HAHA
seronok, lama tak catch up dengan beliau
busy mengalahkan MB haha

adalah sembang pasal latest gadget, news and etc
fully explained and discussed i guess
beliau nak pegi south korea ;___; nak ole-ole please



semenjak kerja dekat FF ni
ada lah a few friends yang datang and stop by
blissful :* thank you //hugs
and then spending my every off days with friends and family jugak
and then kenal dengan ramai orang
try not to be awkward, still omg
building rapport is easy and hard at the same time
will try my level best tho


i guess i shall stop now
gotta get ready
till then, folks



assalamualaikum :)