Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· dengan baki yang masih bersisa
· here's something to clear your mind..
· i don't know what am i doing
· exactly why?
· sprint to the end
· itsy bitsy taste of lemon, anyone?
· abyss
· as funny as it seems
· Rasanya kan..
· Life as we know it,


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Learning the hard ways.
Saturday, March 9, 2013 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


WHAT?



Something I've posted on Facebook earlier:

Perasan yang SOME students suka menyuarakan pandangan mereka tentang institusi pelajaran masing-masing on social networks. You know,about the management, the lecturers, the wardens and etc. Just so you know, these are my thoughts about it. First and foremost, i tak rasa yang part 'menyuarakan pendapat' itu betul 100 % (i do that some times during my days as well) tetapi kalau menggunakan bahasa yang kurang elok itu tak manis lah sebenarnya :) Even when the management are at fault, boleh je berjumpa dengan yang bertanggungjawab secara baik dan berhemah?

dan i jugak perasan, the students yang actually made such dramas are also the students yang menjadi chipsmore ketika perjumpaan college or even their own programme.  Don't get me wrong, bukan nak membela one side of the story, but to think about it, macam kelakar pun ada. Bila buat perjumpaan semua, malas nak datang and etc. then bila kena denda, or kena merit, mula lah tak puas hati. maki everyone that is possibly involved with the cause of kena denda and all.

tak manis sebenarnya sebab tempat yang kita timba ilmu itu adalah tempat yang berkat sebarnya. Lecturers tu pun cikgu jugak. warga pendidik. Macam mana kalau dia tak halalkan ilmu yang dia ajar? Mungkin kita berjaya sekarang, tapi macam mana dengan kemudian hari? Mungkin dia marah out of love? maybe his/her intention is good, but his/her ways are wrong. Mereka pun manusia jugak. Warga pendidik jugak kena main peranan dengan betul.

mungkin kadangkala denda yang dikenakan tidaklah munasabah but i personally believed it is for our good. Monetary is at first bukanlah jadi isu. Semua feeling abang long, kak long gitu. tapi bila terkena batang hidung sendiri, why infuriated? you pay the price. Kalau kita tak jolok sarang tebuan, takkanlah tebuan nak sengat kita kan? Do your part right. There are reasons why rules and regulations are there. To shape and mould us into becoming better individuals. Even dah kerja nanti, you still have to carry out codes and etiquette of your company pulak. it is the same thing all over again.

and the management of fellow universities, there are also reasons why students are behaving such ways. Maybe all of you can actually revise back on the flow of your management, from top to bottom so that at the end of the day, BOTH ARE HAPPY.



and again, RULES ARE REALLY NOT MADE TO BE BROKEN (-_-")



Tak faham sampai sekarang. Eish. *geleng kepala*




Assalamualaikum and goodnight everyone xx