Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Oh My Chocolatey Girlfriends
· Theory of Mind
· Teh Tarik Penang!
· #IAMProject
· Adv: Bio Fuel Sticker
· Home is everything you can walk into
· annotation of not
· Revived!
· Bonne anniversaire, Atika!
· let the canvas carves on its own


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Stress
Monday, November 4, 2013 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I became super violent (verbally) when ride my motorbike and my car. Macam mana nak amek lesen superbike ni? (nada serious) Ramai orang cakap yang i need to improve my driving skills. Mungkin macam Abah? Abah drives smooth oooooo. rajin volunteer nak bawak jenjalan tunjuk anak dara dia sorang ni jalan kemana-mana. tapi takpelah bah, kakak guna waze je lah. HEHE :P

Abah dulu rupanya bekas mat rempit 38 tahun lepas. Patutlah banyak parut kat lutut, siku dan seluruh badan. aha! Alhamdulillah, saya tak pernah langgar orang lagi setakat ni. Langgar inanimated objects je. Haha :P


I think I need to channel my anger somewhere. Mak suruh sentiasa bersikap positif di mana-mana. Orang canang nama kita pun, kita rileks je. orang sibuk butt in/meddling into our life (kepoh lebih), kita doakan dia ada life bebetul. EH?

Lari topik jap.


so sekarang, bila bawak kereta, focus lebih lagi. dah sentiasa cakap 'excuse me' 'sorry' kalau nak memotong (walaupun orang tu tak dengar) HAHA :p


very the relaxing, uols.


Kalau orang tu rude jugak dekat jalan raya, just jerit; " kau nak pegi mana setannnnn?"


ps: jalan lupa guna signal kalau nak belok. don't be selfish. sayangkan nyawa anda.



tata!