Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· 2013 - almost to the end
· you,
· Random musings
· Back to December.
· LATE NIGHT
· Funny business
· the earth is round....and you're not invited
· Why oh why?
· Kisah Kurang Duit
· Kisah Blog


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Life of A Jetsetter
Friday, December 27, 2013 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Longing for one, obviously.


2013 is coming to an end, and I have to apologized to my other self here that I have not been updating here well enough. Too lazy, bencana alam etc (takdek kena mengena)


Okay, tipu je. Malas je.


Sebenarnya my twenty one self nak sangat pergi travel. back packing pun takpe la. tapi apakan daya? Heh.


Pernah tak korang rasa yang ada certain individu tu macam tak nak kawan dengan korang tak? Takdek lah. Ni bercakap pasal pengalaman sendiri. Banyak konklusi yang boleh dibuat kalau asyik memikirkan benda ni kan? Sebenarnya saja acah-acah nak berfalsafah hari ni lol


Konklusi #1: They no longer want to friends with you
Ini konklusi paling direct punya. tapi sebenarnya tak semua macam tu. Maybe dia cuma malas nak tengok muka korang yang tak semenggah tu. Wahaha! tak tak tak, main-main je :P I have few friends who are like this. Basically we update each other by not updating each other. get what I mean? Kitaorang takdek lah nak Whatsapp/WeChat/etc segala mak nenek, sebab sekarang kan zaman teknologi lagi. Jadi diorang sendirinya akan terupdate bila tgk kita upload gambar lah and what la kan? so yeah.


and surprisingly, I am okay with it.


Because I know they are doing well, and healthy. Kalau tak sihat, I just sent them a text and I am becoming those people who no longer wanting for a reply. Rasa macam heavenly pun ada. Me and sayang pun buat cenggini. so far, alhamdulillah :) who says less communication means bad recipe in relationship? Sayang do the same thing. Suka stalk Facebook and Twitter I. Kengkonon mature relationship la. hehe :p


I have been in long distance relationship for about a year now. since I started working and all. susah okay nak adjust financial plan sendiri. (-_-") lepas setahun, baru pandai. so, inshaAllah 2014 akan lebih elok gamaknya. Doakan ye?


It gets lonely here because I no longer have colleagues to chat with, but it also gives me great bonding time with myself. Seronok bila ada kebebasan tersendiri. Jadi masa terluang banyak dihabiskan dengan explore this world wide web, cari pengisian rohani and jasmani :) I am undergoing interversion process, and alhamdulillah, still get the chance to meet my peers tho.


Berbalik kepada cerita kawan-kawan/individu tadi, all I want to say is jangan risau kalau diorang don't reply your text and etc. For me, I just stated what I have to say then ghasaklah kalau ko nak reply ke tak. Except something really important, like work. Don't worry, if you mean something to them, they will reply it eventually. that is what i believe in now. and no worries, if they stop talking to you, state what you have in mind nicely, and then see what is their respond. then it is up to them and you whether to continue the friendship/ mutual agreement or not.



Jadi, rather than worrying so much, apa kata kita fikir nak makan apa hari ni?